Andronis Luxury Suites

Το ξενοδοχείο Andronis Luxury Suites βρίσκεται στην Οία της Σαντορίνης και αποτελεί ένα από καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας.

Χτισμένο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική που κυριαρχεί σε όλα τα νησιά του Αιγαίου είναι ίσως ο δεύτερος λόγος για να επισκεφτεί κανείς τη Σαντορίνη μετά το ηφαίστειο και την απαράμιλλη ομορφιά της. Η θέα του ξενοδοχείου είναι μοναδική καθώς σχεδόν από όλους τους χώρους του, ο επισκέπτης αντικρίζει το ηφαίστειο.

Σχόλια πελατών

«Το μέρος αυτό μοιάζει με τον παράδεισο στη γη. Ποτέ δεν έχω δει κάτι τόσο όμορφο. Τα πάντα ήταν υπέροχα, το προσωπικό μας έκανε να νιώθουμε τόσο ξεχωριστοί! Ακόμα και όταν χαθήκαμε με το αυτοκίνητο, έστειλαν κάποιον να μας βρει και να μας πάει πίσω»

«Καταπληκτικό σέρβις, προσωπικό και τοποθεσία. Ήταν η πιο πολυτελής εμπρειρία διαμονής από κάθε άλλο ξενοδοχείο που έχω μείνει στον κόσμο»

«Απολύτως απίστευτο resort. Όταν αντικρίσεις τα δωμάτια, τις θέες και τις υπηρεσίες, πραγματικά μένεις άφωνος από την ποιότητα. Άλλη μια σοβαρή διάσταση είναι το προσωπικό του ξενοδοχείο, που κάνουν τα πάντα για να νιώσεις σα βασιλιάς ή βασίλισσα. Χωρίς αμφιβολία είναι ένα από τα 3 καλύτερα ξενοδοχεία που έχουμε μείνει ποτέ

Info

Αξιολόγηση: 92
Τιμή: €458 (μέσος όρος τιμών για το μήνα Νοέμβριο)
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ