La Munte

Στο σημείο που χωρίζεται η Βόρεια Πίνδος από τη Νότια, στην καταπράσινη πλαγιά του βουνού απέναντι από το Μέτσοβο, στην καρδιά του χωριού Ανήλιο, βρίσκεται το ξενοδοχείο La Munte.

Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με παραδοσιακές πινελιές και την ίδια στιγμή είναι μοντέρνα και ζεστά. Το ξενοδοχείο διαθέτει 28 δωμάτια και μια σουίτα, τα οποία είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Σχόλια πελατών

«Ευγενικό και πολύ φιλόξενο πρωσωπικό χωρίς να γίνεται φορτικό καθαριότητα και άνεση στα δωμάτια. Ήσυχο περιβάλλον γύρω από το ξενοδοχείο υπέροχη θέα από το δωμάτιο μας στο Μέτσοβο. Πολύ οικονομικές οι τιμές για παροχές μέσα στο ξενοδοχείο για ενα ποτήρι κρασί με ποικιλία τυριών πληρώσαμε 2 ευρώ και για έναν ελληνικό διπλό καφέ μας έφεραν και κέικ χωρίς να το ζητήσουμε δώσαμε ενάμισυ ευρώ υπέροχο πρωινό χωρίς μπουφέ αλλά παρόλα αυτά πλουσιότατο. Η σάουνα είναι δωρεάν ειλικρινά δεν βρίσκω κάτι μεμπτό για αυτό το ξενοδοχείο αν και έχω ανάλογη πείρα από παραμονή μου σε ανάλογα ξενοδοχεία»

«Ευχάριστο και άνετο περιβάλλον... εξαιρετική κουζίνα πολύ φιλικό προσωπικό πάντα στη διάθεση μας»

«Μας άρεσε ο τόπος και οι άνθρωποι. Οι Γιαννιώτες και γενικά οι ηπειρώτες είναι κυμπάριδες σαν τους βορειοελλαδίτες . Με άλλα λόγια, ό,τι πληρώνεις στο ανταποδίδουν διπλάσια και εγκάρδια…»

Info

Αξιολόγηση: 87
Τιμή: € 54 (μέσος όρος τιμών για το μήνα Νοέμβριο)
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ