Ξενώνας Αχελάτης

Στη Δυτική Μάνη, 72 χιλιόμετρα νότια της Σπάρτης δεσπόζει ο ιστορικός οικισμός της Αρεόπολης, ένας από τους ωραιότερους παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδος.

Λίγο πριν φτάσετε στον οικισμό, ο παραδοσιακός ξενώνας «Αχελάτης» σας καλωσορίζει στο χωριό και σας προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης με ένα ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων, σε ένα μαγευτικό τοπίο, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον καθαρό αέρα με την άγρια ομορφιά της φύσης και της θάλασσας.

Σχόλια πελατών

«Είναι πολύ κοντά στο κέντρο της Αρεόπολης δεν έχει θόρυβο ειναι πεντακάθαρο πολυτελές και ο διευθυντής του κ. Δημήτρης τέλειος. Το πρωινό πλούσιο με τοπικά φρέσκα προιόντα ήταν ιδανικό για το ξεκίνημα της ημέρας. Το πάρκινγκ άνετο και οι κήποι ιδανικοί για να απολαμβάνουν οι μεγάλοι και να παίζουν οι μικροί»

«Η ευγένεια και η εξυπηρέτηση του προσωπικού, η θέση του ξενοδοχείου 2 λεπτά περπάτημα μέχρι το κέντρο της Αρεόπολης αλλά ταυτόχρονα πολυ ήσυχο»

«Το προσωπικό ήταν ευγενικό πολύ, το studio πολύ καθαρό,ευρύχωρο και παραδοσιακό. Το πρωινό ήταν τέλειο,πλούσιο και παραδοσιακό»

Info

Αξιολόγηση: 87
Τιμή: € 64 (μέσος όρος τιμών για το μήνα Νοέμβριο)
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ