Κατά συρροή λαθρεπιβάτης – Ταξιδεύει χωρίς εισιτήριο και διαβατήριο!

Κατά συρροή λαθρεπιβάτης – Ταξιδεύει χωρίς εισιτήριο και διαβατήριο!

Κατάφερε και τρύπωσε σε πτήση από το Σικάγο στο Λονδίνο

Είναι κατά συρροή λαθρεπιβάτης, όπως πολύ εύστοχα την αποκαλούν τα διεθνή μίντια. Και το συναρπαστικό είναι ότι πρόκειται για μια καθόλα συμπαθή ηλικιωμένη γυναίκα που ουδέποτε θα έστρεφε το ενδιαφέρον των αρχών για κάτι τόσο επιδεικτικά παράνομο και τολμηρό.

Το τελευταίο κατόρθωμα της 66χρονης Marilyn Hartman, ήταν να καταφέρει να περάσει από την ασφάλεια αεροδρομίου και να πετάξει από το Σικάγο στο Λονδίνο φυσικά χωρίς εισιτήριο. Η πανούργα γιαγιά, την περασμένη εβδομάδα μπόρεσε και γλίστρησε κάτω από τη μύτη των υπαλλήλων του διεθνούς αερολιμένα του Σικάγο, O’Hare International Airport, και να επιβιβαστεί σε πτήση της British Airways με προορισμό το Χίθροου.

Ωστόσο, κατά την άφιξή της στην πρωτεύουσα της Βρετανίας, κρατήθηκε και στάλθηκε πίσω στις ΗΠΑ την Πέμπτη το βράδυ, αφού πρώτα της ασκήθηκαν μερικές ποινικές διώξεις.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Σικάγου Antony Guglielmi δήλωσε ότι η 66χρονη επιβιβάστηκε την πτήση μια μέρα αφού πέτυχε τα σημεία ελέγχου σε εγχώριο τερματικό σταθμό στο αεροδρόμιο των ΗΠΑ.

Η Hartman έχει και στο παρελθόν επιχειρήσει αρκετές φορές να επιβιβαστεί χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ το πρακτορείο Associated Press. Το 2016 μάλιστα, είχε καταδικαστεί σε εξάμηνο κατ οίκον περιορισμό και τέθηκε για ψυχιατρική παρακολούθηση. Φυσικά, διατάχθηκαν έρευνες για το πώς κατάφερνε να περνά ανενόχλητη...

H Marilyn Hartman