Express: «Σε απόσταση αναπνοής από τη Σαντορίνη, η Πάρος προσφέρει την πεμπτουσία της ελληνικής νησιωτικής εμπειρίας»

Express: «Σε απόσταση αναπνοής από τη Σαντορίνη, η Πάρος προσφέρει την πεμπτουσία της ελληνικής νησιωτικής εμπειρίας»

«Για όσους αναζητούν μια εμπειρία χωρίς την βαριά τιμή και τα πλήθη»

Η βρετανική εφημερίδα Express σε αποκλειστικό αφιέρωμά της χαρακτήρισε την Πάρο ως "ένα όμορφο και και χωρίς πολυκοσμία προορισμό".

Στο άρθρο επισημαίνεται συγκεκριμένα ότι "η Σαντορίνη, με τις γραφικές παραθαλάσσιες πόλεις και το μαγευτικό τοπίο, έχει κερδίσει δικαιωματικά τη θέση της ως ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Ωστόσο, αυτή η φήμη έχει ένα τίμημα – τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Το υψηλό κόστος και το μεγάλο πλήθος τουριστών μπορούν να μειώσουν τη γοητεία του νησιού. Για όσους αναζητούν μια παρόμοια εμπειρία σε ελληνικό νησί χωρίς την βαριά τιμή και τα πλήθη, η Πάρος αναδεικνύεται ως μια συναρπαστική εναλλακτική".

Και προσθέτει : "Σε απόσταση αναπνοής από τη Σαντορίνη, η Πάρος προσφέρει την πεμπτουσία της ελληνικής νησιωτικής εμπειρίας με τις εκπληκτικές παραλίες, τα παραδοσιακά χωριά και τους λιγότερους επισκέπτες.

Σύμφωνα με την Expedia, ενώ η Σαντορίνη έχει μαζική εισροή τουριστών, η Πάρος προσελκύει σημαντικά λιγότερους, καθιστώντας την έναν πιο ήρεμο και ποιοτικό προορισμό".