Απόδραση για σπα σε ένα ευρωπαϊκό καταφύγιο-επιτομή χαλάρωσης και ευεξίας

Απόδραση για σπα σε ένα ευρωπαϊκό καταφύγιο-επιτομή χαλάρωσης και ευεξίας

Ο σκοπός είναι η απόλυτη χαλάρωση πριν καν περάσεις τις δομές του

Ο περίφημος Μέλας Δρυμός της Γερμανίας, το πελώριο αυτό δάσος στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, φιλοξενεί εντός του ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα που υπηρετεί πλήρως τους χαλαρωτικούς σκοπούς του.

Revugia Spa & Wellness Resort Hotel το λένε και αντλεί έμπνευση από το τραχύ φυσικό τοπίο, ξεκουράζοντας το μάτι με τις πρώτες κιόλας ματιές στις δομές του.

Μια σειρά από μινιμαλιστικούς ξύλινους όγκους δηλαδή διάσπαρτους στο δάσος, που κομπλιμεντάρουν το περιβάλλον με το ξύλο, την πέτρα και το γυαλί τους. Ακόμα και η επίπλωση έχει κρατηθεί στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο, καθώς την πρωτοκαθεδρία έχει εδώ η φυσική μαγεία.

Το έργο του αρχιτέκτονα Matthias Arndt του δημιουργικού γραφείου Lichtecht, για λογαριασμό του κατασκευαστή Tidevand Bau, βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία ανέγερσης. Όταν θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2019, θα προσφέρει χώρους αναψυχής και ευεξίας, αλλά και συνεδριακές αίθουσες.

Ο σκοπός είναι η απόλυτη χαλάρωση πριν καν περάσεις τις δομές του και όπως φαίνεται από τις αληθοφανείς μακέτες (πιστή αναπαράσταση), ο στόχος είναι μάλλον εξασφαλισμένος με το καλημέρα…