Τα καλύτερα καφέ στη Βαρσοβία για τους λάτρεις της τεχνολογίας

Τα καλύτερα καφέ στη Βαρσοβία για τους λάτρεις της τεχνολογίας

Που μπορείς να βρεις καφετέρια με καλό... Wi-Fi

Αν ταξιδεύετε για πρώτη φορά στη Βαρσοβία και γενικότερα στην Πολωνία και θέλετε να βρείτε μέρη που να συνδυάζουν καφέ και εργασία, σας βρήκαμε τη λύση.

Ενώ με την πρώτη ματιά φαίνεται να έχει πλημμυρίσει με μεγάλες αλυσίδες καφέ, αν κοιτάξετε λίγο πιο προσεκτικά μπορείτε να βρείτε μερικές πολύ δροσερές γωνιές για να εργαστείτε με ηρεμία σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Η Βαρσοβία είναι ένας όμορφος, προσιτός και διασκεδαστικός προορισμός για αυτούς που δεν αποχωρίζονται την ψηφιακή ζωή ποτέ κατά τη διάρκεια της μέρας.

Ο παρακάτω κατάλογος περιέχει κυρίως καφετέριες που βρίσκονται γύρω από την περιοχή Srodmiescie.

Cofeina (Polna 54, 00-644 Warszawa)

Το Cofeina βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας της Βαρσοβίας, και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το καφέ είναι δημοφιλές στους φοιτητές. Με μια μεγάλη ποικιλία από ποτά, όπως μπύρες, το Cofeina σχεδόν ξεπερνά τη γραμμή μεταξύ μπαρ και καφέ.

Βεβαίως, τα καθίσματα του εξωτερικού χώρου μπορεί να μην είναι κατάλληλα όλο το χρόνο λόγω κρύου, αλλά το εσωτερικό θα σε ανταμείψει καθώς έχει ένα χαλαρό και δροσερό vibe. Καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου έχετε ένα ποιοτικό σήμα Wi-Fi και πολλά πρίζες.

Miodowa Cafe (Senatorska 13/15, 00-001 Warszawa)

Επισκεφθείτε αυτό το εξαιρετικά φανταχτερό που στην πραγματικότητα έχει προσιτές τιμές.

Το Miodowa Cafe είναι συνδεδεμένο με το πολυτελές ξενοδοχείο Bellotto 5 αστέρων, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε για το κόστος των προϊόντων του. Είναι εξίσου προσιτό με τα άλλα καφέ της Βαρσοβίας. Επιπλέον, ο καφές είναι αρκετά καλός και το προσωπικό φιλικό.

Δεδομένου του ανακτορικού ξενοδοχείου δίπλα και των μεγάλων κτιρίων έξω από το καφέ, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εσωτερική διακόσμηση είναι τόσο εντυπωσιακή. Το Miodowa σερβίρει εξαιρετικά παγωμένα ποτά, λεμονάδες, επιδόρπια και παγωτό. Έχει πολύ καλό σήμα Wi-Fi.

Kawa Łyk (Sztuki Marszałkowska 8, 00-001 Warszawa)

Στο άλλο άκρο είναι το Kawa Łyk Sztuki. Κοιτάζοντας γύρω από αυτό το καφέ, δεν είστε σίγουροι πού ακριβώς βρίσκεστε. Είναι μια γκαλερί τέχνης; Ένα μπαρ; Ένα σπίτι; Απλώς το Kawa Łyk Sztuki είναι εκλεκτικό.

Κάθε τμήμα αυτού του καφέ έχει τη δική του εμφάνιση και ατμόσφαιρα και μαζί δημιουργούν έναν αρκετά δημιουργικό και χαλαρό χώρο.

Στο Kawa Łyk Sztuki, μπορείτε επίσης να πάρετε εκτός από καφέ όλα τα είδη φαγητού και ακόμη και κοκτέιλ. Το γρήγορο Wi-Fi είναι το θετικότερο σημείο του καφέ.

Etno Café Marszałkowska (Wilcza 42, 00-678 Warszawa)

Το Etno Café Marszałkowska είναι ίσως το πιο hipster καφέ της Βαρσοβίας.

Χάρη στο ευρύχωρο εσωτερικό του, θα πρέπει να είστε σε θέση να βρείτε τον δικό σας χώρο για να εργαστείτε χωρίς να αισθάνεστε περιορισμένοι. Και παρόλο που μπορεί να σας φανεί μεγάλο και μινιμαλιστικό, το καφέ έχει όλα όσα χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένης μιας καλής σύνδεσης Wi-Fi.

Ministerstwo Kawy (Marszałkowska St 27/35, 00-639 Warszawa)

Μερικές φορές θέλετε απλά ένα καφέ που δεν προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει και προσφέρει ένα καθαρό, απλό χώρο. Αν ψάχνετε να αποφύγετε τις περισπασμούς, τότε το Ministerstwo Kawy είναι μια αρκετά καλή επιλογή.

Με ένα φωτεινό, απλό σχεδιασμό, αυτό το καφέ δίνει έμφαση στη λειτουργία πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Η καφετέρια δεν κάνει μόνο καφέ, αλλά προσφέρει σάντουιτς και μια επιλογή από επιδόρπια, ενώ παράλληλα διαθέτει μια αξιοπρεπή σύνδεση στο Internet.