Baywatch αλά ελληνικά στη Μεσακτή της Ικαρίας

Baywatch αλά ελληνικά στη Μεσακτή της Ικαρίας

Σέρφερς, βαθιά νερά και ηλιοκαμένα κορμιά και στην πιο διάσημη παραλία του νησιού

Η παραλία της Μεσακτής στην Ικαρία είναι το hot spot του νησιού, το ιδανικό σημείο για να δεις και να σε δουν - ναι, ακόμα και στην cool, εναλλακτική Ικαρία ο κόσμος συχνάζει στην παραλία για να διασκεδάσει, να φλερτάρει ή να κάνει θαλάσσια σπορ.

Από τις μεγαλύτερες, καλύτερες και φημισμένες παραλίες του νησιού, η Μεσακτή με τα κρυστάλινα βαθειά νερά είναι το σημείο συνάντησης των απανταχού σέρφερ του Αιγαίου.

Σανίδες και πολύχρωμες βερμούδες γεμίζουν την παραλία, ένας ναυαγοσώστης στον πύργο του επιτηρεί τους λουόμενους, παρέες παίζουν beach volley στο ειδικό γήπεδο και κορίτσια με μπικίνι λιάζονται στις ξαπλώστρες πίνοντας κοκτέηλ από τα 3 beach bar της παραλίας, σε ένα σκηνικό που θυμίζει κάτι από  Καλιφόρνια και Baywatch.

Η Μεσακτή βρίσκεται στο βόρειο μέρος του νησιού, ακριβώς έξω από το χωριό Αρμενιστής και δίπλα από την παραλία Λιβάδι. Έχει καθαρή ψιλή χρυσή αμμουδιά και κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά αλλά την ημέρα που θα δείτε κόκκινη σημαία στην παραλία, μην επιχειρήσετε να κολυμπήσετε εκτός και αν κάνετε σερφ...