Από τη Θεσσαλονίκη απευθείας με πλοίο στις Σποράδες

Από τη Θεσσαλονίκη απευθείας με πλοίο στις Σποράδες

Ξεκινούν στις 15 Ιουνίου τα καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Την ικανοποίησή του για τη θετική έκβαση στο αίτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες, εξέφρασε ο πλοιοκτήτης της Golden Star Ferries Γιώργος Στεφάνου, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Από Δευτέρα ανοίγουμε τα πλάνα και εντατικοποιούμε τις προσπάθειες για να ξεκινήσουμε τα δρομολόγια στις 15 Ιουνίου», πρόσθεσε.

Το πλοίο θα αναχωρεί καθημερινά 10 το πρωί από Θεσσαλονίκη ενώ η ώρα άφιξης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης κατά την επιστροφή, θα είναι στις 19.15.

«Πρόκειται για πολύ σύγχρονα πλοία, δυο καινούργια αποκτήματα της εταιρείας, το Super speed και το Super cat ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχουμε τριμαράν με μεγάλες δυνατότητες», είπε ο κ.Στεφάνου και τόνισε ότι «οι τιμές των εισιτηρίων θα παραμείνουν ίδιες παρόλο που έχουν αυξηθεί τα καύσιμα, δηλαδή 60 ευρώ η απλή μετάβαση και 108 ευρώ μετ’επιστροφής».

Υπενθυμίζεται ότι το δρομολόγιο θα αφορά τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες με προέκταση τον Βόλο και αφορά στο διάστημα από τις 15 Ιουνίου έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2018.