Αντέχετε 8 μήνες στη θάλασσα; – Η κρουαζιέρα με τη μεγαλύτερη διάρκεια!

Αντέχετε 8 μήνες στη θάλασσα; – Η κρουαζιέρα με τη μεγαλύτερη διάρκεια!

Χρόνος ρεκόρ πάνω σε κρουαζιερόπλοιο

Εάν επτά ημέρες σε μια κρουαζιέρα δεν σας φαίνεται αρκετός χρόνος, τότε η λύση ακούει στο όνομα Viking Cruises που προσφέρει ένα ταξίδι 245 ημερών!

Κατά την 8μηνη κρουαζιέρα, οι τυχεροί ταξιδιώτες θα επισκεφθούν έξι ηπείρους, 59 χώρες και 113 λιμάνια- τα ναύλα ξεκινούν από 92.990 δολαρίων και φτάνουν τα 269.990 δολάρια για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια συνεχή κρουαζιέρα στον κόσμο που θα ξεκινήσει από το Λονδίνο στις 31 Αυγούστου 2019.

Το κρουαζιερόπλοιο σηκώνει άγκυρα από την Αγγλία, διασχίζει τον Ατλαντικό φτάνει στον Καναδά, πλέει στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, μέσω της Καραϊβικής, κάτω από τον Αμαζόνιο μέσω της Βραζιλίας, στη Νότια Αμερική, στη δυτική ακτή της Κεντρικής Αμερικής, γύρω από τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, στην Ανατολική Ασία, στη Μέση Ανατολή, στη Μεσόγειο και πίσω στην Αγγλία.

Οι επιβάτες που δεν επιθυμούν να μείνουν εν πλω οκτώ μήνες, μπορούν να επιλέξουν τους μισούς προορισμούς. Το πρώτο σκέλος της κρουαζιέρας του Viking World Treasures, διαρκεί 127 ημέρες από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες (από 47.995 δολάρια ανά άτομο). Το δεύτερο, αφορά σε ένα ταξίδι 119 ημερών από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο (από 45.995 δολάρια ανά άτομο).

Οι επιβάτες θα επιβιβαστούν στο κρουαζιερόπλοιο Viking Sun, ικανό να μεταφέρει μέχρι και 930 επιβάτες. Το πλοίο διαθέτει εννέα καταστρώματα με όλες τις ανέσεις της γης, όπως εστιατόρια, μπαρ, wi-fi, γυμναστήριο, σπα, κινηματογράφο και πισίνα.

Η τιμή περιλαμβάνει δωρεάν αεροπορικά ταξίδια από και προς το Λονδίνο στην αρχή και στο τέλος της κρουαζιέρας ενώ οι ενδιαφερόμενοι που θα κάνουν κράτηση πριν από το τέλος του έτους θα λάβουν επίσης πίστωση 4.000 δολαρίων για μια σειρά από εκδρομές στη ξηρά και πίστωση 2.000 δολαρίων για υπηρεσίες σπα.