Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις αν….Tweet-άρεις

Μέχρι σήμερα, ήταν κοινώς αποδεκτό πως σε μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση, το να μιλάει κάποιος στο κινητό του τηλέφωνο ή ακόμα και να ασχολείται με αυτό, ήταν κατακριτέο και ενοχλητικό για τους υπολοίπους.

Πλέον, τα δεδομένα αλλάζουν, και όπως φαίνεται προσαρμόζονται στον νέο τεχνολογικό τρόπο ζωής, αφού το Providence Performing Arts Center, δημιούργησε ένα ειδικό χώρο, εντός της αίθουσας, που θα δίνονται δωρεάν θέσεις σε όσους επιθυμούν να στέλνουν ενημερώσεις στο Twitter, σχολιάζοντας φυσικά την παράσταση.

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που έχει καθαρά διαφημιστικό σκοπό, σύμφωνα με συνέντευξη στο τεχνολογικό site της Caitlyn DiPompo, που έχει αναλάβει τον συντονισμό του τμήματος marketing.

Οι συγκεκριμένοι επισκέπτες λοιπόν, θα κάθονται στις δύο τελευταίες σειρές ώστε να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους, με την DiPompo να τονίζει πως “τοποθετούμε τους συμμετέχοντες σύμφωνα με συγκεκριμένες οδηγίες, ενώ τους έχουμε ενημερώσει να παραμένουν διακριτικοί την ώρα που αποστέλλουν τα tweets τους”.

Μάλιστα, η πρώτη δοκιμή έγινε πραγματικότητα, με την λάτρη του θεάτρου, Sarah Bertness, να σχολιάζει τα σκηνικά, τα κοστούμια, τη μουσική και άλλα θέματα, σε μία θεατρική παράσταση στο Memphis.