Η Microsoft αλλάζει τα Windows 8!

Μεγάλες αλλαγές κάνει η Microsoft στην εμφάνιση των Windows 8.

Η εταιρεία, στη μεγάλη διάσκεψη της Τετάρτης, ανακοίνωσε σειρά αλλαγών για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία χρήσης όσων χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα σε laptop και desktop.

Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ότι οι υπολογιστές με πληκτρολόγιο, όσοι δεν έχουν οθόνη αφής δηλαδή, θα φορτώνουν αυτόματα ένα παραδοσιακό περιβάλλον λειτουργικού συστήματος, με τις καρτέλες, που είναι το κύριο χαρακτηριστικό των νέων Windows, να απαλείφονται.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Microsoft κάνει μια προσπάθεια να επανασχεδιάσει τα Windows 8, καθώς η εκδοχή που ήταν περισσότερο προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τη χρήση ενός tablet δεν πέτυχε.

Για την ακρίβεια, όσο βολική ήταν για τα tablet, τόσο άβολη ήταν για έναν χρήστη σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή, ακόμη και για έναν χρήστη laptop, που προτιμούν -και έχουν συνηθίσει, θα έλεγε κανείς- να χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο.

Η αλλαγή και η πρόσθετη λειτουργία εμφάνισης των Windows... από τα παλιά θα γίνει με την πραγματοποίηση αναβάθμισης λογισμικού και συγκεκριμένα με την έκδοση 8,1, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη από την Πέμπτη 3 Απριλίου.