Αναβαθμίζεται το YouTube για το iOS

Η Google, λίγες ώρες, μετά την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης της εφαρμογής του Gmail για το iOS, παρουσίασε και μία καινούρια αναβάθμιση της εφαρμογής του YouTube για τα iPhone,iPad και AirPlay.Η αναβαθμισμένη εφαρμογή του YouTube, που πλέον είναι διαθέσιμη από το App Store της Apple, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις συσκευές iPad και για το καινούριο iPhone 5.
 
Η ίδια η εταιρία δήλωσε, στο επίσημο blog της: "Πάνω στην ώρα για τις διακοπές των Χριστουγέννων, μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να αναβαθμίσετε την εφαρμογή του YouTube που είναι πλέον διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον για τις συσκευές iPad και ιPhone, εξελιγμένη υποστήριξη του AirPlay, ταχύτερη και ομαλότερη αναπαραγωγή βίντεο και αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα με το VoiceOver. Από την πρώτη κιόλας ημέρα που κυκλοφόρησε η εφαρμογή στο App Store εργαζόμαστε σκληρά για την συνεχή βελτίωσή της, βασιζόμενοι στα σχόλια και τις παρατηρήσεις των χρηστών ".
 
 
Η Google επίσης τόνισε πως το 25% της επισκεψιμότητας του Youtube γίνεται πλέον από κινητές συσκευές, μάλιστα από τότε που η εφαρμογή κυκλοφόρησε για το iPhone και το iPod touch έχει κατακτήσει την πρώτη θέση των δωρεάν εφαρμογών του App Store της Apple.