Γλείψτε το ίδιο σας το κινητό τηλέφωνο για να εξασκηθείτε!

Το στοματικό σεξ θέλει τέχνη.

Μη σας σοκάρει, είναι μια πραγματικότητα. Τα Μέσα έχουν εισβάλει στην κρεβατοκάμαρά μας, ή, όπου αλλού, τέλος πάντων, κάνουμε σεξ, εδώ και πολλά χρόνια πριν, είτε τους έχουμε δώσει το δικαίωμα, είτε όχι.

Η εφαρμογή του... γλειψίματος

Καιρός να γίνουν και λίγο χρήσιμα επί του θέματος (όσο μπορεί κανείς να το ισχυριστεί αυτό). Φυσικά το πράττουν προς ιδίον όφελος, αλλά αξίζει να μεταδώσουμε την είδηση.

Η εταιρεία Fast, μέσω της ομάδας εργασίας Club Sexy Time, που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ολοκλήρωσε μια νέα εφαρμογή για smartphone.

Το όνομά της είναι Lick This.

Ναι, καλά καταλάβατε.

Πώς το Δε χρειάζεται "κατέβασμα" από το χρήστη/κάτοχο του "έξυπνου" τηλεφώνου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθεί την ιστοσελίδα lickthisapp.com από τον φυλλομετρητή/περιηγητή ιστοσελίδων του κινητού του τηλεφώνου και να... πλησιάσει στην οθόνη αφής τη γλώσσα του.

Γλείψτε υγιεινά!

Για την ακρίβεια, όχι να πλησιάσει, αλλά να γλείψει κανονικά. Για να σεβαστεί τους κανόνες υγιεινής, η ομάδα ανάπτυξης της συγκεκριμένης -αμφιλεγόμενης, να τη χαρακτηρίσουμε;- εφαρμογής προτείνει τη λύση "wrap it up", δηλαδή να περάσουμε διάφανο πλαστικό κάλυμμα επάνω από την οθόνη αφής, σαν κι εκείνο που είχε κολλημένο η εταιρεία στη συσκευασία την ημέρα που το αγοράσαμε "του κουτιού" (αν δεν το πήραμε από "δεύτερο" και "τρίτο χέρι", βεβαίως...).

Μην ξεχνάμε ότι έρευνες έχουν δείξει ότι ένα μέσο κινητό τηλέφωνο είναι πιο βρώμικο και από λεκάνη τουαλέτας, καθώς από σκόνη, αέρα και χρήση μαζεύει ακόμη περισσότερα μικρόβια.

Πλέον, με το καθαρό πλαστικό κάλυμμα να σας προστατεύει, μπορείτε να γλείψετε την οθόνη. Η εταιρεία και οι προγραμματιστές της εφαρμογής υπόσχονται ότι αυτό θα σας βοηθήσει να εξασκηθείτε στο στοματικό σεξ!

Ειδικές εφαρμογές για... σωστό γλείψιμο

Για περαιτέρω εξειδίκευση στο... θέμα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ειδικά... tasks γλειψίματος. Κάτι σαν "πίστες" ή modes της εφαρμογής. Πρόκειται για το "Up 'n' Down", δηλαδή με τη γλώσσα να κινείται πάνω-κάτω, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Επίσης, υπάρχει το "Circles", το οποίο, απ' ό,τι καταλάβατε, έχει να κάνει με κύκλους. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κύκλους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στην οθόνη θα βλέπουν ότι ξύνουν ένα μολύβι!

Τέλος, υπάρχει και το "Freestyle", όπου οι χρήστες γλέιφουν στην κυριολεξία "εδώ κι εκεί" επάνω στο τηλέφωνο με την εξομοίωση μιας μπάλας μπιτς βόλεϊ, η οποία εμφανίζεται να κάνει γκελ επάνω σε τυχαία σημεία στην οθόνη και σκοπός της... γλώσσας είναι να την ακολουθήσει και να την προλάβει.

Πάντως, στη σχετική δημοσκόπηση της Huffington Post, μόνο το 24% θεωρεί ενδιαφέρουσα την εφαρμογή.