Ανανεώθηκε ο κατάλογος της ProMusic

Η ProMusic, μια υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες του διαδικτύου να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα online υπηρεσίες αναπαραγωγής μουσικής, ανανέωσε την ιστοσελίδα της προσθέτοντας ακόμα περισσότερες υπηρεσίες και χαρακτηριστικά για τους χρήστες της.

Λάτρεις της μουσικής από περισσότερες από 100 χώρες μπορούν να διαλέξουν και να ακούσουν συνολικά 26 εκατομμύρια τραγούδια, τα οποία παρέχονται από 500 συνολικά υπηρεσίες. Το πλήθος του υλικού που διαθέτει η ιστοσελίδα δεν αυξάνει μόνο τις επιλογές των χρηστών, αλλά τους παρέχει άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες που τους επιτρέπουν να αγοράσουν, να κατεβάσουν και να κάνουν streaming την αγαπημένη τους μουσική, να γραφτούν σε λίστες αναπαραγωγής καθώς και να κατεβάσουν ένα σωρό διαφορετικούς ψηφιακούς players για τους υπολογιστές τους.

Ο κατάλογος της Pro Music είναι χωρισμένος κατά χώρα ή μουσικό είδος, διευκολύνοντας έτσι την αναζήτηση. Διαθέτει ακόμα ένα portal πληροφοριών σχετικά με νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, ο οποίος μάλιστα περιέχει έναν οδηγό για το πώς μπορούν οι χρήστες να έχουν νόμιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες και αρχεία μουσικής στο διαδίκτυο.

Η ιστοσελίδα ξεκίνησε την λειτουργία της το 2003, όταν το iTunes είχε μόλις αρχίσει να κερδίζει έδαφος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δημιουργήθηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Φωνογραφικής Βιομηχανίας με συμμετοχή εταίρων της βιομηχανίας, όπως καλλιτέχνες, εκδότες, ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες και συνδικάτα μουσικών.