Νέες συσκευές από τη Samsung το 2013

Η Samsung ετοιμάζει τα νέα της προϊόντα για το 2013 όπως αποκαλύπτει το τεχνολογικό site, SamMobile, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που διέρρευσαν στην Κορέα.

Η κορεάτικη εταιρία σκοπεύει να ανακοινώσει το νέο Galaxy S4 τον ερχόμενο Απρίλιο με τις παλαιότερες φήμες να κάνουν λόγο για οθόνη 5 ιντσών AMOLED υψηλής ανάλυσης, τετραπύρηνο επεξεργαστή, κάμερα 13 megapixel και την τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android. Οι νέες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν ακόμα αύτα τα χαρακτηριστικά αλλά υποστηρίζουν ότι το νέο Galaxy καλείται Pro­ject J από την ομάδα εξέλιξης της Samsung.

Οι νέες φήμες κάνουν επίσης λόγο για μία νέα συσκευή Galaxy Note II με χαμηλότερες επιδώσεις από την τωρινή έκδοση και αρκέτα πιο χαμηλή τιμή. Μεγάλη διαφορά με το τωρινό μοντέλο θα είναι η έλλειψη του S-Pen (“έξυπνη γραφίδα”) που έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Το όνομα της συσκευής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό και η ηλεκτρονική κοινότητα χρησιμοποιεί το “basic Note II” για να το περιγράψει.

Τέλος, αναφορά γίνεται και σε ένα καινούριο tablet που αναπτύσει η Samsung, με οθόνη 13,3 ιντσών και αποσπώμενο πληκτρολόγιο QWERTY που θα το φέρει άμεσα αντιμέτωπο με το Transformer της ASUS. Οι εμπιστευτικές πληροφορίες δεν κάνουν λόγο για τα χαρακτηριστικά του νέου tablet ούτε για το λειτουργικο που θα χρησιμοποιεί.