2048: Το νέο ιντερνετικό παιχνίδι που θα σας κάνει να κολλήσετε!

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε το Candy Crush Saga. Ίσως και το Flappy Bird.

Ακόμη και να μην τα έχετε δοκιμάσει, γνωρίζετε ότι τα παιχνίδια συνδυασμού παζλ και tetris κάνουν θραύση στο internet και στο Facebook, καθώς και σε άλλες εφαρμογές, ακόμη και ως απασχόληση, μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας, μέσα στον ηλεκτρικό, το μετρό ή το λεωφορείο, μέσω του "έξυπνου" κινητού σας τηλεφώνου.

Ναι, είναι "κόλλημα". Αρκετοί από όσους διαβάζετε τούτη την ώρα αυτό το κείμενο έχετε χάσει αρκετό από τον ελεύθερό σας χρόνο παίζοντας τα συγκεκριμένα παιχνίδια και έχετε... δαπανήσει σεβαστό ποσό σκέψης για το πώς θα περάσετε μια δύσκολη πίστα!

Τώρα ήρθε το 2048, το νέο "κόλλημα". Ετοιμαστείτε γι' αυτό, καθώς, σύμφωνα με το CNET, το 2048 είναι τόσο συναρπαστικό, που γίνεται εθιστικό σε χρόνο μηδέν.

Είναι τόσο απλό κι όμως τόσο δύσκολο. Και συνάμα, τόσο προκλητικό. Πρέπει απλά να ενώσεις δύο στήλες με τον ίδιο αριθμό από το 2048. Κι όλα αυτά σε στοίβες, μέσα σε ορισμένο χρόνο...

Αν δεν μπορείτε να το συλλάβετε, μη χάνετε χρόνο, δοκιμάστε το!

Το παιχνίδι είναι έμπνευση του 19χρονου Ιταλού προγραμματιστή Γκαμπριέλε Τσιρούλι και έχει ήδη ειδική ιστοσελίδα για να το παίξετε μέσω διαδικτύου ή μέσω κινητού τηλεφώνου.

Ενδεικτικό της επιτυχίας του είναι το γεγονός ότι έχουν κυκλοφορήσει ήδη αρκετοί "κλώνοι" του στο διαδίκτυο.

Όμως, φανταζόμαστε ότι θέλετε να δοκιμάσετε το αυθεντικό!

Ο ίδιος ο Τσιρούλι δήλωσε ότι "οι ώρες που εθιστικά αντιμετωπίζει κανείς το παιχνίδι αυτό και συνεχίζει να παίζει, δε θα επιστρέψουν ποτέ στην ανθρωπότητα", κάνοντας με ιδιότυπο φλέγμα, χιούμορ με την ίδια του τη δουλειά!

"Είμαι ήδη εθισμένη", φέρεται να αναφώνησε μια γυναίκα που το δοκίμασε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα businessinsider.com, κατεβάζοντας τη σχετική εφαρμογή στο κινητό της τηλέφωνο, μόλις δύο λεπτά μετά!

Και πού να ακούγατε τι έλεγε ο αρχισυντάκτης μου!