Το app για να σταματήσετε να πετάτε το χρόνο σας στο ίντερνετ

Το app για να σταματήσετε να πετάτε το χρόνο σας στο ίντερνετ

Ο ευκολότερος τρόπος να δείτε πού σπαταλάτε τον χρόνο σας

Αν θέλετε να σταματήσετε να χασομεράτε online και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας κερδίζοντας ξανά πίσω τη μέρα, υπάρχει μια εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτό.

Ψηφιακή δίαιτα εγγυάται κι αυτό κάνει η RescueTime, παρακολουθώντας την online δράση μας και κρούοντας καμπανάκια κινδύνου.

Είναι αλήθεια πως το ίντερνετ μπορεί να σε ξεμυαλίσει και αυτά τα πέντε λεπτάκια για να γίνουν ώρες αμέτρητες, καθώς τα θέλγητρά του δεν είναι λίγα.

Το app RescueTime ήρθε όμως να μας σώσει, καταγράφοντας πώς ακριβώς χρησιμοποιούμε τη συσκευή μας και παραδίδοντάς μας λεπτομερείς αναφορές για το πόσο χρόνο ξοδέψαμε συνομιλώντας, σερφάροντας, τσαλαβουτώντας στα κοινωνικά μέσα κ.λπ.

Είναι ώρα να θέσουμε όρια στη χρήση του ίντερνετ και το RescueTime θα είναι ξανά εδώ να σου στείλει ειδοποιήσεις όταν προσεγγίσεις τα νέα όριά σου. Αν χρησιμοποιηθεί σωστά η δωρεάν εφαρμογή, τότε μπορεί να περιορίσει δραστικά το χασομέρι στο ίντερνετ, αφήνοντας τον πραγματικά ποιοτικό online χρόνο να λάμψει.

Διαθέσιμο και σε iOS συσκευές και σε Android, παραμένει μια από τις πιο αποτελεσματικές εφαρμογές παραγωγικότητας εκεί έξω…