Η φωτογραφική μηχανή για όσους δεν αστειεύονται με τη φωτογραφία

Η φωτογραφική μηχανή για όσους δεν αστειεύονται με τη φωτογραφία

Η Alpa 12 Plus Camera είναι ένα σετ φωτογραφικού εξοπλισμού που παίρνει τη δουλειά της πολύ στα σοβαρά

Την ώρα που οι κάμερες των smartphones καλύπτουν τις τρέχουσες φωτογραφικές ανάγκες των περισσότερων, υπάρχουν και αυτοί που επιμένουν… φωτογραφικά.

Κατασκευασμένη εξολοκλήρου από αλουμίνιο, η Alpa 12 Plus Camera είναι ένα σετ φωτογραφικού εξοπλισμού που παίρνει τη δουλειά της πολύ στα σοβαρά.

Όλα τα κάνει αυτό το μαγικό πλαίσιο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε δυνατή και αδύνατη θέση με ανεξάρτητες ρυθμίσεις, ώστε να διασφαλιστεί, πως όλα θα είναι ευθυγραμμισμένη στην εντέλεια.

Ταυτοχρόνως, διαθέτει ενσωματωμένους απορροφητήρες κραδασμών και σοφιστικέ σύστημα για ακριβή ρύθμιση οριζόντιων και κατακόρυφων κινήσεων, οι οποίες κλειδώνουν κιόλας.

Το σώμα μπορεί έτσι να χρησιμοποιηθεί σε κάθε θέση, βρίσκοντας τη βέλτιστη γωνία για τις εκάστοτε φωτογραφικές ανάγκες.

Το «12» του ονόματός της αντιπροσωπεύει εξάλλου τα 12 χρόνια εμπειρίας της Alpa στον χώρο της εικόνας. Η Alpa 12 Plus είναι αναντικατάστατη τόσο σε σταθερή όσο και κινούμενη εικόνα, όντας ιδανική επιλογή για μια σειρά από απαιτητικές λήψεις, όπως στην αρχιτεκτονική φωτογραφία, τη στουντιακή φωτογραφία και τις αποτυπώσεις του φυσικού τοπίου.

Κοστίζει βέβαια πολύ, 6.975 δολάρια (6.070 ευρώ) πολύ, προορίζεται όμως για επαγγελματίες ή πραγματικά αθεράπευτους λάτρεις της φωτογραφικής τέχνης