Νέο, φαντασμαγορικό, τηλεοπτικό show ξεκινά

Η παγκόσμια επιτυχία του τηλεοπτικού show έρχεται τώρα και στην Ελλάδα.

Το ξεχωριστό τηλεοπτικό θέαμα του “Your Face Sounds Familiar” έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επιτυχίας σε Κίνα, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρωσία, Τουρκία, Χιλή, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Λιθουανία, Εσθονία, Βιετνάμ. Ενώ το καλοκαίρι του 2013 είναι προγραμματισμένο να προβληθεί σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στην Ελλάδα.

Το concept του θέλει τους θρύλους της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής να συναντιώνται στο ίδιο stage. Έτσι όσο κι αν φαίνεται απίστευτο μπορεί να δείτε τη Lady Gaga, τη Rihanna, τον Michael Jackson, τον Freddie Mercury και πολλούς ακόμα stars μαζί στη σκηνή!

Το show αποτελείται από 12 live, στα οποία 10 διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες θα προσπαθούν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά έναν διαφορετικό star. Στο τέλος του κάθε live o διαγωνιζόμενος με την υψηλότερη βαθμολογία θα διαθέτει τα χρήματα που θα έχουν συγκεντρωθεί από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του.

Όσο για την κριτική επιτροπή, είναι τετραμελής και αποτελείται από τους: Αλέξανδρο Ρήγα, Γεράσιμο Γεννατά, Μπέσσυ Μάλφα και Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η πρεμιέρα είναι ορισμένη για τις 14 Απριλίου στις 21:00 από τη συχνότητα του ANT1.