Ο Ed Sheeran ΚΑΙ στο «Game Of Thrones»

Ο διάσημος βρετανός τραγουδιστής που σαρώνει τα charts παγκοσμίως θα κάνει guest εμφάνιση σε ένα επεισόδιο της 7ης σεζόν

Μόλις χθες μαθαμε ότι ο τυφώνας Ed Sheeran είναι σε συζητήσεις για μία ταινία, συγκεκριμμένα θα γράψει τη μουσική και θα πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ, που θα είναι ένας συνδυασμός των ταινιών «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ» και «Μία φορά».

Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο διάσημος βρετανός τραγουδιστής που σαρώνει τα chart παγκοσμίως θα κάνει guest εμφάνιση σε ένα επεισόδιο της 7ης σεζόν του «Game Of Thrones»! 

Σύμφωνα με το BBC, οι παραγωγοί προσπαθούσαν 6 χρόνια να "κλείσουν" με τον Sheeran για να κάνουν έκπληξη στην «Arya Stark», κατά κόσμον Maisie Williams, η οποία είνια μεγάλη φαν του, και φέτος τα κατάφεραν, 

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για τον ρόλο που θα κληθεί να υποδυθεί ο ποπ σταρ, ούτε καν για το αν θα τον αναγνωρίζουν στην σκηνή που θα παίξει οι τηλεθεατές! 

Εξαργυρώνοντας την τεράστια επιτυχία του, ο Sheeran - ο νέος δίσκος του οποίου ξεπέρασε τις 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube - δεν είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιείται ως ηθοποιός: πέρυσι τον είδαμε σε μικρό πέρασμα στη ταινία «Bridget Jones’s Baby» (δείτε το βίντεο). Επίσης έπαιζε τον Sir Cormac στην αμερικανική σειρά «The Bastard Executioner» και εμφανίστηκε στη αυσταλιανή σαπουνόπερα «Home and Away».