Ο Σπαλιάρας (4.000) στους celebrities του Survivor – Αναχώρησαν οι παίκτες

Σόμμερ, Κωστόπουλος, Κορινθίου και η κόρη του Λευτέρη Πανταζή) Κόνι Μεταξά, τελικά δεν θα συμμετέχουν στο τηλεπαιχνίδι

Μετά τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, τον δρόμο για τον Άγιο Δομίνικο έχουν πάρει και οι 24 παίκτες του Survivor, που θα κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Εικοσιτέσσερις άνθρωποι καλούνται να ζήσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού. 

Οι διαγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν σε δύο ομάδες στο reality επιβίωσης είναι οι εξής:

Ομάδα 1 (οι celebrities)
Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ Ευριδίκη Βαλαβάνη, ο ράπερ Bo, η αθλήτρια του Μουάι-Τάι (που συμμετείχε και στο «Dancing on ice») Μαριάννα Καλέργη, ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης, ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Λάμπρος Χούτος, ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, ο Γιάννης Σπαλιάρας (ο γνωστός με τις 4.000 κατακτήσεις) και ο παρουσιαστής Στέλιος Χανταμπάκης.

Αντίθετα με ό,τι είχε ακουστεί, ο Κώστας Σόμμερ, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Μαρία Κορινθίου και η κόρη του Λευτέρη Πανταζή) Κόνι Μεταξά, τελικά δεν θα συμμετέχουν στο τηλεπαιχνίδι.

Ομάδα 2
Γιώργος Αγγελόπουλος, Ειρήνη Αϊνατσιόγλου, Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Πάνος Αργιαννίδης, Βασίλης Βασάλος, Ελένη Δάρρα, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Σάρα Εσκενάζη, Μάριος Ιωαννίδης, Ειρήνη Κολιδά, Δημήτρης Πάσχουλας, Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ.