Ο Άκης θα μαγειρέψει από croque monsieur μέχρι brownies με σοκολάτα

Η εκπομπή «Κάν' το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.40, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει λαχταριστές συνταγές, νόστιμα πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Ο Άκης μαγειρεύει σε κάθε επεισόδιο μία συνταγή, προτείνοντας εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους. Φέτος όμως, ο Άκης φιλοξενεί και έναν καλεσμένο – επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ. Ο καλεσμένος ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής, πάντα με τη βοήθεια και τις συμβουλές του Άκη.

Οι συνταγές της εβδομάδας 1-5 Φεβρουαρίου:

Δευτέρα 1/2: Γρήγορο αλλά πλήρες γεύμα είναι η πρώτη συνταγή του σημερινού επεισοδίου: croque monsieur και σαλάτα με κόκκινα λαχανικά. Για επιδόρπιο, ο καλεσμένος Λάμπρος Καραπατσιάς, μας ετοιμάζει κρέμα καπουτσίνο.

Τρίτη 2/2: Ο Άκης μαγειρεύει σήμερα νοστιμότατες φαρφάλες με τόνο, ελιές και τηγανιτή κάπαρη. Ο Παναγιώτης Μωραΐτης συμπληρώνει το μενού με σοκολατένιο breton, namelaka γάλακτος με τόνκα και κάσιους.

Τετάρτη 3/2: Λιγκουίνι με πέστο παντζαριού είναι η συνταγή του αγαπημένου μας σεφ. Ο Γιώργος Τσόλκας έρχεται στην κουζίνα του Άκη και μαγειρεύει μοσχαράκι γιουβέτσι με γλυκάνισο.

Πέμπτη 4/2: Γλυκά ξεκινά το σημερινό επεισόδιο αφού ο Άκης φτιάχνει brownies με σοκολάτα και crumble αμυγδάλου. Η συνταγή της καλεσμένης, Μερόπης Παπουτσή, συνδυάζει σολομό με μουστάρδα και μέλι και πράσινη σαλάτα.

Παρασκευή 5/2: Ώρα για μία απολαυστική πίτα και ο Άκης ετοιμάζει ανοιχτή πίτα με κιμά από γαλοπούλα. Για γλυκό, η Κωνσταντίνα Μαυρόχη προτείνει κρέμα αράμπικα με κακάο.

«Κάν' το όπως ο Άκης»: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:40 μόνο στο Mega.