Ο Άκης ετοιμάζει λαχταριστή καρυδόπιτα με σοκολάτα

Η εκπομπή «Κάν' το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.40, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει λαχταριστές συνταγές, νόστιμα πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Ο Άκης μαγειρεύει σε κάθε επεισόδιο μία συνταγή, προτείνοντας εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους. Φέτος όμως, ο Άκης φιλοξενεί και έναν καλεσμένο – επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ. Ο καλεσμένος ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής, πάντα με τη βοήθεια και τις συμβουλές του Άκη.

Μετά τις γιορτές, ο Άκης και οι καλεσμένοι του ξαναμπαίνουν στην κουζίνα και μας προτείνουν εύκολα αλλά πεντανόστιμα πιάτα.

Οι συνταγές της εβδομάδας 18-22 Ιανουαρίου:

Δευτέρα 18/1: Ο Άκης ξεκινάει το επεισόδιο με μια εύκολη τυρόπιτα που τη συνοδεύει με μια υγιεινή σαλάτα από παντζάρια. Ο καλεσμένος του, Ευριπίδης Κολνάκος, μας προτείνει μια ιδιαίτερη συνταγή από την Κύπρο που ονομάζεται «Δάχτυλα κυριών».

Τρίτη 19/1: Γλυκιά η πρώτη συνταγή του σημερινού επεισοδίου και ο Άκης μάς ετοιμάζει λαχταριστή καρυδόπιτα με σοκολάτα. Ο Θοδωρής Αλέξης έρχεται στο στούντιο και μας μαγειρεύει πρωτότυπη τάρτα με σολομό και ανθότυρο.

Τετάρτη 20/1: Hot dog αλλά με χειροποίητο ψωμάκι μάς φτιάχνει σήμερα ο Άκης. Η Μαρία Σακελλαρίδη μάς γλυκαίνει με βιεννέζικη σοκολατόπιτα.

Πέμπτη 21/1: Νόστιμο μοσχαράκι με πετιμέζι και πουρέ είναι το πρώτο πιάτο του σημερινού επεισοδίου. Στη συνέχεια, η Φωτεινή Νικολοπούλου μαγειρεύει κουνιπιδότο.

Παρασκευή 22/1: Απολαυστικά πιτάκια με κατσικίσιο τυρί και καραμελωμένα κρεμμύδια μάς προτείνει ο Άκης στην αρχή της σημερινής εκπομπής. Η καλεσμένη της ημέρας, Μαρία Κλήμη, μαγειρεύει κοτόπουλο πικάτα με πουρέ γλυκοπατάτας.

«Κάν' το όπως ο Άκης»: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:40 μόνο στο Mega.