Χριστίνα Λαμπίρη: Ποιος κάνει καλύτερο πρωινό; Σεφερλής ή Λιάγκας;

Η Χριστίνα Λαμπίρη, λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν μίλησε για όλους και για όλα, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα ΑΓΟΡΑ και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο.

Η παρουσιάστρια τόνισε επίσης πως καμία μέρα της φετινής σεζόν δεν ήταν εύκολη και πως το Mega δικαιώθηκε από την απόφαση του για τον Μάρκο Σεφερλή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αν κάποιος δει την τηλεθέαση των πρωινών σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα καταλάβει ότι καμιά μέρα δεν ήταν εύκολη για καμία εκπομπή. Τόσο ο Γιώργος με την Φαίη αισθάνθηκαν μια πίεση λόγω του Μάρκου όσο κι αυτός μετά την μεγάλη επιτυχία της αρχής μπήκε στην καθημερινότητα της εκπομπής με τις απαιτήσεις που έχει. Σαφέστατα ο Μάρκος έχει κινήσει τα «νερά» φέτος. Η πρωινή ζώνη δεν είναι πια μονοπώλιο για τον Γιώργο και την Φαίη».

Ακόμα, μίλησε και μεμονωμένα, για την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα. Μ' αφορμή μία παλιά δήλωση της, πως θεωρεί το χιούμορ του παρουσιαστή, χοντροκομμένο και δεν είναι καθόλου του γούστου της.

«Αυτή η δήλωση πρέπει να είχε γίνει πριν 40 χρόνια περίπου. Τον Γιώργο τον ξέρω άπειρα χρόνια, δεν έχουμε κάνει παρέα αλλά έχουμε βρεθεί δύο φορές κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη. Είχαμε συναντηθεί στο New Channel, την εποχή που εκείνος ήταν φτασμένος κοινοβουλευτικός συντάκτης κι εγώ μια ρεπόρτερ υπό δοκιμή. Μετά από χρόνια συναντηθήκαμε ξανά στο Star, όπου ο καθένας μας είχε την πορεία του. Αυτός είναι ο Γιώργος και αυτό είναι το χιούμορ του. Ο τρόπος που κάποιες φορές κάνει κριτική είναι ένας τρόπος που ενδεχομένως εγώ να μην χρησιμοποιούσα. Το αν αυτό μου πάει ή δεν μου πάει είναι μια άλλη ιστορία. Το αν μου αρέσει το χιούμορ του ή σε εκείνον το δικό μου νομίζω ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν», ξεκαθάρισε.