Ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 “βαθμολογεί” τα πρόσωπα της τηλεόρασης

Ο Γιάννης Λάτσιος έκανε έναν μικρό απολογισμό

Ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε στο TV Έθνος και έκανε τη δική του κριτική για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, λίγο πριν κλείσει η φετινή σεζόν.

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 μίλησε:

Για την παραμονή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο κανάλι:

Το έχω πει πολλές φορές. Ναι, ο Γρηγόρης θα υπάρχει στο late night πρόγραμμά μας και γύρω από αυτό έχουμε ξεκινήσει ήδη συζητήσεις. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να δουλέψεις μαζί του πολλά πράγματα, γιατί τολμά και δοκιμάζεται. Στην τηλεόραση επιβάλλεται κανείς να τολμά και να ανανεώνεται.

Για την Μαρία Μπεκατώρου και τον τρόπο, με τον οποίο την έχουν διαχειριστεί:

Η Μαρία είναι ένας τηλεοπτικά χαρισματικός άνθρωπος, έχει μεγάλο ταλέντο επικοινωνίας και ποτέ δεν σκεφτήκαμε να τη βάλουμε σε ένα καλούπι. Δεν μπαίνει σε καλούπι. Και αν βγαίνει προς τα έξω μια τέτοια αίσθηση, τότε είναι δικό μας το λάθος και όχι δικό της. Ακόμα και στο «YourFace» που είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πρότζεκτ με συγκεκριμένα περιθώρια, είχε τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει τον εαυτό της.

Για πιθανή επανένταξη της Τατιάνας Στεφανίδου στο πρόγραμμα και το φετινό της εγχείρημα:

Και εγώ και το κανάλι εκτιμάμε ιδιαιτέρως την Τατιάνα. Με την Τατιάνα χώρισαν οι δρόμοι μας επειδή υπήρχε μια διαφωνία ως προς τον χαρακτήρα της εκπομπής της. Σας θυμίζω ότι μιλάμε για μια εποχή που ο ΑΝΤ1 άλλαξε την τοποθέτησή του. Για την Τατιάνα, όμως, έχω να πω τα καλύτερα. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ, έχει γνώσεις τηλεόρασης και οι άξιοι άνθρωποι δεν τελειώνουν τόσο εύκολα στην τηλεόραση.

Φέτος βρέθηκε σε πολύ δύσκολο slot, σε πολύ δύσκολη συγκυρία. Παρ' όλα αυτά πιστεύω πως όλο αυτό που της συνέβη ήταν μόνο για καλό. Γιατί πάτησε σε νερά που αρνιόταν (;), δεν ήθελε (;), φοβόταν (;) να μπει και έδειξε τελικά πως μπορεί να το κάνει με αξιώσεις. Για την ίδια όλη αυτή η φετινή της προσπάθεια είναι μόνο κέρδος, γιατί στα δύσκολα φαίνονται οι καλοί παρουσιαστές.

Για την επιτυχία των «Ράδιο Αρβύλα»:

Οι «Ράδιο Αρβύλα» για μένα είναι κορυφή. Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Είναι η σημαία μας. Είναι η εκπομπή που τα τελευταία χρόνια μάς «δίνει» τα περισσότερα θετικά χαρακτηριστικά στην εικόνα μας. Είναι μια διαφορετική τηλεόραση και βλέπετε και την ακεραιότητά τους σε ό,τι έχει να κάνει με τη σάτιρά τους και την πολιτική.

Για τον Γιώργο Λιάγκα και τον χειμαρρώδη χαρακτήρα του, αλλά και τη Φαίη Σκορδά:

Ο Γιώργος κάθε πρωί λέει τη γνώμη του, είναι κακό αυτό; Εξάλλου αυτά που λέει φέρουν την υπογραφή του, δεν κρύβεται, δεν τα λέει ανώνυμα και η τηλεόραση χρειάζεται ανθρώπους που να μη φοβούνται να πουν την άποψή τους.

Είναι και μία από τις καλύτερες συνεργασίες που είχα και με τον Γιώργο και με τη Φαίη. Ο Γιώργος είναι εκπληκτικός παρουσιαστής και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και στο «Voice». Η Φαίη είναι από τις καλύτερες παρουσιάστριες που έχω δει. Με ένστικτο, ζεστασιά, μεταδοτικότητα και πολλές ικανότητες ακόμα. Στην πρωινή ζώνη έχουν και οι δύο πολύ μέλλον ακόμη.

Για τη Δούκισσα Νομικού ως τηλεοπτικό πρόσωπο:

Η Δούκισσα είναι σταθερή συνεργάτις. Την πιστεύω πάρα πολύ και θεωρώ πως το τηλεοπτικό μέλλον τής ανήκει. Μάλιστα, η Δούκισσα είναι πολύ καλή και στο «Ολα», όπου ο Θέμος και ο Βαγγέλης Περρής είναι «σχολείο». Εκεί θεωρώ πως σημειώνει μεγάλα βήματα προόδου, τσαλακώνεται, κερδίζει...

Για το πώς είδε τον Μάρκο Σεφερλή, ως παρουσιαστή:

Ο Μάρκος πρώτα απ' όλα και πάνω απ' όλα είναι ηθοποιός. Θαρρώ ότι είναι πολλές ώρες στον αέρα. Τρεις ώρες στον αέρα κάθε μέρα και παράλληλα και με κάτι που είναι πολύ προσωποπαγές, όπως ήταν αυτό που έκανε κάθε Παρασκευή στο prime-time, είναι πάρα πολλές. Εκανε μία προσπάθεια. Η έκθεση όταν βρίσκεσαι σε ένα μεγάλο κανάλι είναι πολύ μεγάλη κι εκεί μεγεθύνονται και η αποτυχία και η επιτυχία.

Για την Ελεονώρα Μελέτη στο «Hashtag» αλλά και ως παρουσιάστρια ειδήσεων:

Τον πιλότο της εκπομπής της τον είχα δει, είχε ένα ενδιαφέρον, αλλά είχε και πολλά ρίσκα. Είναι δύσκολες αυτές οι εκπομπές. Παρ' όλα αυτά πιστεύω πως η Ελεονώρα έχει μία θέση στην tv. Οσο για το δελτίο, δεν την έχω δει πολύ.

Για την τηλεοπτική έκπληξη που έκαναν η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη:

Ναι, ήταν έκπληξη. Την Κατερίνα βέβαια την ήξερα και είχα δουλέψει και μαζί της στον Alpha. Μου άρεσαν και έδεσαν μεταξύ τους τηλεοπτικά παραπάνω απ' ό,τι περίμενα. Μου άρεσαν και μου άρεσε και η τηλεοπτική ελευθερία του Κρατερού.

Για τη νέα αρχή Ναταλία Γερμανού, που αποχώρησε από τον ΑΝΤ1:

Προσπαθεί... Νομίζω, όμως, πως πρέπει να τολμήσει να κάνει ανοίγματα επί της ουσίας και να μη μένει στην επιφάνεια.