ΒΙΝΤΕΟ: Κόντρα Τρέμη – Ευαγγελάτου στον αέρα της εκπομπής τους!

Μία ασυνήθιστη κόντρα on air σημειώθηκε στην εκπομπή ONline του Mega το βράδυ της Τετάρτης, καθώς οι τόνοι ανέβηκαν όχι ανάμεσα σε κάποιους βουλευτές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, αλλά ανάμεσα στους... παρουσιαστές της εκπομπής Νίκο Ευαγγελάτο και Όλγα Τρέμη!

Το “επεισόδιο” ξεκίνησε όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος αντέδρασε σε μία αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα και θέλησε να απαντήσει, όμως την ώρα που μιλούσε στον κ. Μπαλάφα παρενέβη για να πει κάτι η Όλγα Τρέμη, προκαλώντας ένα οργισμένο “σας παρακαλώ, μπορώ να μιλήσω λίγο;”.

Εμφανώς σαστισμένη, η συμπαρουσιάστρια του Νίκου Ευαγγελάτου τον ρώτησε αν η ερώτηση αυτή απευθυνόταν στην ίδια, για να απαντήσει αυτός: “Σε όλους το λέω”. Κατόπιν, όταν η Όλγα Τρέμη ζήτησε το λόγο για τον τόνο της φωνής του, ο Ν. Ευαγγελάτος σχολίασε: “Αν τον σήκωσα πολύ, να τον χαμηλώσω, δεν έχω πρόβλημα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα επόμενα λεπτά της εκπομπής η Όλγα Τρέμη παρέμεινε σιωπηλή, και μάλιστα όταν κατά τη διάρκεια μίας λογομαχίας της με τον Γ. Μπαλάφα η βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου απευθύνθηκε σε αυτήν για να της πει ότι “έχουμε ξεφύγει”, η Όλγα Τρέμη απάντησε με ένα λακωνικό “δε μετέχω”.

Πάντως, αργότερα ο Νίκος Ευαγγελάτος ζήτησε συγγνώμη από τη συμπαρουσιάστριά του για τη συμπεριφορά του και το επεισόδιο έληξε εκεί.

Δείτε την κόντρα των δύο συμπαρουσιαστών (από το 0:57 και μετά στο βίντεο):