Η Βίκυ Μιχαλονάκου αιρετική και καυστική στο «Μη χανόμαστε»

Αυτό το Σάββατο 7 Μαρτίου, στις 23.00 στο Epsilon, στο «Μη χανόμαστε» προβάλλει τις καλύτερες στιγμές του μέχρι σήμερα! Πέντε καλεσμένοι κάθονται στον φιλόξενο καναπέ της εκπομπής κι ανοίγουν την καρδιά τους.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ξετυλίγει ένα μέρος από την μεγάλη του καριέρα κι αποκαλύπτει τη δύσκολη σχέση με την μητέρα του και τη γιαγιά του.

Ο Μίλτος Μακρίδης γίνεται πάλι ο γνωστός Μίλτος και τα λέει «έξω από τα δόντια» για την ελληνική τηλεόραση και τους τηλεαστέρες.

Η Λίτσα Γιαγκούση επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας αναλύει τους στόχους που δεν έκανε την πορεία που άξιζε και τραγουδάει όλες τις επιτυχίες της live.

Η Βίκυ Μιχαλονάκου αιρετική και καυστική όπως πάντα χτυπάει με τα δηλητηριώδη βέλη της την ελληνική showbiz και τους εκπροσώπους της.

Τέλος, ο τραγουδιστής του έρωτα Γιώργος Σαλαμπάσης μας γυρίζει πίσω στην εποχή της μεγάλης του επιτυχίας «Σ' αγαπάω μ' ακούς». Αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από το θρυλικό τραγούδι και μετά από πολλά χρόνια το ερμηνεύει ξανά στην τηλεόραση.