Τα μαγειρέματα στο «Κάτι Ψήνεται», την εβδομάδα 2 με 6 Φεβρουαρίου, κάνουν ο Αποστόλης, η Δέσποινα, ο Άλκης, ο Άκης και η Τάνια.
Την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, πρώτος στη μαγειρική μάχη ρίχνεται ο Αποστόλης.
Ο Αποστόλης, μπαίνει στην κουζίνα με την αδερφή του και μαγειρεύει με αγνά υλικά από το νησί του, τη Νάξο. Πόσο γευστικά θα βγουν τα «dirty fingers»; Τι μπορεί να είναι το «προβατσόινγκ» που θα σερβίρει;
Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, τις κουτάλες πιάνει η Δέσποινα.
Η Δέσποινα, η νεαρή μαγείρισσα της παρέας που γοητεύεται από μακρινά και εξωτικά μέρη, δεν θα μπορούσε παρά να εντάξει τις γεύσεις τους στο μενού της. Τι είναι τα «μεξικέφια»; Με τι μπαχάρια σερβίρεται ένα γουρουνάκι; Πόσο νόστιμο είναι το «γιάμι κέικ» της;
Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, τρίτος οικοδεσπότης αναλαμβάνει ο Άλκης.
Ο Άλκης, με αέρα Γάλλου σεφ, ετοιμάζει γκουρμέ πιάτα. Θα καταφέρει να σαγηνεύσει τους καλεσμένους του; Τι θα φέρει «από τα φιορδ στο πιάτο» τους; Πως θα μαγειρέψει τα «ιταλικά αλλιώτικα»;
Την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου, το δείπνο σερβίρει ο Άκης.
Ο Άκης, δηλώνει έμπειρος μάγειρας και μπαίνει στην κουζίνα με σιγουριά. Θα εντυπωσιάσει την υπόλοιπη παρέα με τα περίφημα «μάφιν της Πέρσας»; Πόσο γευστική θα είναι η «ινδοασιατική απόλαυση»; Τι είναι το «όφιban»;
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, τα τελευταία πιάτα ετοιμάζει η Τάνια.
Η Τάνια βάζει τα δυνατά της για να προηγηθεί στη βαθμολογία. Θα καταφέρουν οι «κρεπόπαστες» και ο «χοίρος Μακρής», που θα μαγειρέψει, να την στέψουν νικήτρια;
Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;
«Κάτι Ψήνεται» από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20.00 στον Alpha.