Αυτό το Σάββατο 18/10, η Chef Ντίνα Νικολάου ανακαλύπτει τις γεύσεις, τα αρώματα, τα χρώματα, αλλά και την ομορφιά των ανθρώπων του νομού Χανίων!
Μαθαίνει για τη φυσιολογική καλλιέργεια και δοκιμάζει κατσικάκι με στάκα στον ξυλόφουρνο.
Επισκέπτεται το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων και ανακαλύπτει τα βότανα της Κρητικής γης, πίνοντας ένα δροσερό αφέψημα.
Κάνει βόλτα στη Δημοτική αγορά και σταματά σε μικρούς γευστικούς σταθμούς της πόλης.
Μαγεύεται από την πλανεύτρα πόλη των Χανίων, τη φυσική ομορφιά του τόπου, το ενετικό λιμάνι, την ιστορία και τα πανέμορφα κτίρια.
Γυρνάει στην Αθήνα γεμάτη αναμνήσεις και νοστιμιές με Χανιώτικη ταυτότητα και ετοιμάζει ένα εμπνευσμένο μενού: χοιρινή τηγανιά με ρακόμελο & σάλτσα γιαουρτιού, πατάτες με κρητικά βοτάνια & μουστάρδα, και μια μπισκοτένια τούρτα μουσταλευριάς.
18 Οκτωβρίου Σάββατο στις 16:15
Διάρκεια: 30’