Γιατί είπε ‘όχι’ ο Κωστόπουλος στο MEGA

Φεύγω, κι όμως μένω. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου με το Μεγάλο Κανάλι.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στη διάρκεια της εκπομπής ότι τελείωσε από την πρωινή ζώνη.

Διαβάστε ακόμα : Τέλος το πρωινό για τον Πέτρο Κωστόπουλο ;

Βέβαια, τα πράγματα δεν ήρθαν τυχαία ως εκεί. Κι αυτό, γιατί οι ίδιες οι εξελίξεις στο κανάλι ώθησαν τον Κωστόπουλο στο να πει το 'όχι' για τη νέα σεζόν. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού. Όταν λέμε οι εξελίξεις, εννοούμε πως ο ίδιος αλλιώς τα συνάντησε, κι αλλιώς του βγήκαν στην πορεία.

Με τον ερχομό του στο κανάλι της Μεσογείων, ο παρουσιαστής είχε συμφωνήσει με τον απελθόντα διευθυντή προγράμματος, Πέτρο Μπούτο, ο οποίος μετακόμισε στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν στον ΑΝΤ1, ότι θα παρουσιάζει και βραδινή εκπομπή.

Στη συνέχεια, τα πράγματα άλλαξαν.

Στη θέση του Μπούτου βρέθηκε ένα από τα στελέχη με πολυετή εμπειρία στην τηλεόραση και μακρά θητεία στο MEGA. Ο Λοΐζος Ξενόπουλος. Οι προτεραιότητες μεταβλήθηκαν. Με αποτέλεσμα ο Πέτρος Κωστόπουλος να μείνει μακριά από την αγαπημένη του βραδινή ζώνη.

Το γεγονός ότι δεν έκανε καμία αναφορά στη διάρκεια της χρονιάς, είναι βεβαίως προς τιμήν του παρουσιαστή, όμως με το κλείσιμο της σεζόν έκανε νύξη σχετικά, στις συζητήσεις που είχε με τα στελέχη του καναλιού. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ετοιμάζει νέο 'χτύπημα' στον περιοδικό τύπο από το φθινόπωρο (έντυπο, που θα θυμίζει ΚΛΙΚ/ΝΙΤRO στη σύγχρονη εκδοχή του), η παρουσία του στην πρωινή ζώνη κρίθηκε από τον ίδιο ασύμβατη με τα 'θέλω' του.

Το ερώτημα, που παραμένει βέβαια, είναι τι θα γίνει με τη νέα χρονιά. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Κωστόπουλος - εκτός απροόπτου πάντα - θα μείνει στο κανάλι και θα παρουσιάσει βραδινή εκπομπή. Η σύντροφος της ζωής του και συμπαρουσιάστρια, Τζένη Μπαλατσινού, αρκετά δύσκολα θα παραμείνει στην πρωινή ζώνη, δεδομένου ότι κι εκείνη έχει τις... εκδοτικές της υποχρεώσεις. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε ένα μικρό θρίλερ σε ό,τι αφορά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, κάτι που έγινε και πέρυσι. Με τη διαφορά, όμως, ότι το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει από νωρίς και το κανάλι θα κινηθεί έγκαιρα για να βρει τον αντικαταστάτη του Πέτρου Κωστόπουλου.