Τhe Voice: Με 45,3% τηλεθέαση πώς να μην κάνεις πάρτι;

Σχεδόν πανηγυρικό ήταν το κλίμα στη συνέντευξη τύπου του The Voice. Kι αυτό γιατί όλοι στην Κηφισίας τρίβουν τα χέρια τους για την επιτυχία που γνωρίζει το διάσημο talent show. Βέβαια, όλο αυτό συμβάλλει ώστε όλοι να είναι και να νιώθουν σαν μικρά παιδιά, κάτι που φάνηκε και στη συνέντευξη τύπου. Είτε εκτός στούντιο, είτε εντός...!

Την ώρα που οι τηλεθεατές αναμένουν με αγωνία το τρίτο Battle του "The Voice" απόψε, οι πρωταγωνιστές συνάντησαν τους δημοσιογράφους στο Hilton. Και όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη μοναδική εμπειρία που ζουν. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας "το Πρωινό είναι ο γάμος του, ενώ το Voice η παράνομη σχέση του", περιγράφοντας το πώς νιώθει, αποτελώντας κι εκείνος αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της μεγαλεπίβολης παραγωγής.

Άλλωστε όπως και παλαιότερα είχε πει, ήταν πάντοτε θαυμαστής του Voice, καθώς εκείνος ήταν εκείνος που έβαλε την ιδέα στον Γιάννη Λάτσιο για να έρθει το show και στην Ελλάδα.

Όπως αποκάλυψαν οι συντελεστές στη συνέντευξη τύπου, τα live ξεκινούν από την Παρασκευή 28 Μαρτίου και θα διαρκέσουν έως και 9 Μαΐου, ημέρα του τελικού.

Φαίνεται πάντως το κανάλι της Κηφισίας έχει κερδίσει το στοίχημα με το τηλεοπτικό κοινό. Αν κάτι μετράει άλλωστε στην τηλεόραση είναι τα νούμερα. Κι αυτά λένε ότι ο μέχρι στιγμής μέσος όρος είναι 45,3%, κερδίζοντας μεγάλο κομμάτι της πίτας στο prime time.

Η συνέχεια βέβαια αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική. Οι ρόλοι αλλάζουν, ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς θα είναι επιφορτισμένος με νέα καθήκοντα, αναλαμβάνοντας να καλύπτει παραλειπόμενα, παρασκήνια και ό,τι άλλο προκύπτει στη διάρκεια των απευθείας μεταδόσεων ή των γυρισμάτων. Καινούργιο πρόσωπο θα έχει και ο κεντρικός παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος κι εκείνος με τη σειρά του θα έχει περισσότερες...υποχρεώσεις εντός παιχνιδιού.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι κανείς από τους συντελεστές δεν θέλησε να αποκαλύψει τι ακριβώς θα συμβεί, κρατώντας σε αγωνία τόσο τους δημοσιογράφους, όσο και τους τηλεθεατές, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία τις Παρασκευές για τη μετάδοση της αγαπημένης τους εκπομπής.