Άρης – ΠΑΟΚ ζωντανά από τα κανάλια Novasports

Το ένα ντέρμπι διαδέχεται το άλλο στη Super League και τα κανάλια Novasports ετοιμάζονται για την κάλυψη του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 19:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά μέσω των Novasports 1 & Novasports 1 HD το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής. Οι δύο «αιώνιοι» μονομάχοι της Θεσσαλονίκης θα αναμετρηθούν σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο, προκειμένου να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι των στόχων τους. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ηλίας Βλάχος και ο Γιώργος Λιώρης, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Παναγιώτης Στεφάνου και Κωστής Μπότσαρης. O αγώνας Άρης – ΠΑΟΚ θα καλυφθεί και σε μαγνητοσκόπηση στις 21:45 από τα Novasports 2 & Novasports 2HD.

Εκτός όμως από το ντέρμπι οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν και όλους τους υπόλοιπους αγώνες της 29ης αγωνιστικής. H αυλαία ανοίγει το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 15:00 με την μετάδοση του αγώνα Βέροια - Ατρόμητος από το Novasports 1, ενώ στις 17:15 θα προβληθεί από το Novasports 1 το παιχνίδι ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης. Στις 19:30 θα ακολουθήσει ο αγώνας Ολυμπιακός - Πανθρακικός που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα θα προβληθεί στις 21:30 από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, αλλά και από το Novasports Highlights, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο!» την οποία θα παρουσιάσει ο Ηλίας Βλάχος. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 29ης αγωνιστικής, καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα του Σαββάτου. Παράλληλα κατά την διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ. με όλα τα τελευταία νέα και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών, πριν από τους κυριακάτικους αγώνες.

Η αγωνιστική δράση στα κανάλια Novasports την Κυριακή 16 Μαρτίου, ξεκινάει στις 15:00 με την μετάδοση του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD. Στις 16:00 θα αρχίσει η ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα! – Λεπτό προς λεπτό» και παρουσιαστές τους Λίλα Κουντουριώτη, Γιαννίκο Δούσκα και Χρήστο Καούρη. Η εκπομπή θα μας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τους τρεις αγώνες των 17:15 (Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης, Πανιώνιος – Λεβαδειακός, Πλατανιάς – ΑΕΛ Καλλονής), οι οποίοι θα μεταδοθούν και ολόκληροι από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova. Η ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» θα συνεχιστεί στις 21:30 με παρουσιαστές τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Δημήτρη Παπανικολάου.