The Voice: Ένα βήμα πριν τη δεύτερη μονομαχία!

Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης/Stavento και η Μελίνα Ασλανίδου, άλλαξαν ρούχα - ναι, ναι, ναι είναι αλήθεια! - πήραν τις θέσεις τους και έφεραν μαζί τους βοήθεια για τις δύσκολες στιγμές!

Ο Αντώνης Ρέμος επέλεξε τον συνθέτη και ενορχηστρωτή Χρήστο Σούμκα, η Δέσποινα Βανδή τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο, ο Μιχάλης/Staventoτον συνθέτη και τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη και η Μελίνα Ασλανίδου τον συνθέτη Αντώνη Μιντζέλο.

Οι coaches αντιμετώπισαν μεγάλο δίλημμα! Ποιους να αφήσουν και ποιους να απορρίψουν; Εμείς, πάντως, δηλώνουμε ότι δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση τους!

Παιχνίδι είναι όμως και έχει αυστηρούς κανόνες…

Για να δούμε, λοιπόν, τι έγινε στο 1οBattle!

Τo 1oBattle άνοιξαν η Μαρία Έλενα Κυριάκου και η Ευαγγελία Κανατά, οι οποίες με την ερμηνεία τους συγκίνησαν τη Δέσποινα Βανδή και κατόρθωσαν να εισπράξουν υπέροχες κριτικές και από τους υπόλοιπους coaches. Όταν ήρθε η δύσκολη στιγμή της επιλογής, η Δέσποινα Βανδή, χωρίς να ζητήσει τη βοήθεια του συνεργάτη της, επέλεξε να συνεχίσει με την Μαρία Έλενα Κυριάκου, λέγοντας στην Ευαγγελία Κανατά ότι είναι μια υπέροχη τραγουδίστρια!

Την σκυτάλη πήραν οι Δήμος Μπέκε και ο Χάρης Μωσαίδης από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου! Ανέβηκαν στο ρινγκ και τα έδωσαν όλα! "Είναι απίστευτοι" δήλωσε η Μελίνα, "Με το χέρι στην καρδιά θα επέλεγα τον Δήμο" είπε η Δέσποινα, " Ο Θεός να σε φυλάει απ αυτό" τόνισε ο Μιχάλης/Stavento. Εκείνος, όμως, που έπρεπε να πάρει την απόφαση ήταν ο Αντώνης Ρέμος και σε πρώτη φάση πήρε την βοήθεια του συνεργάτη του Χρήστου Σούμκα. Μετά από πολύ σκέψη και δυσκολία αποφάσισε ότι το ταξίδι στο "ΤheVoice" θα συνεχίσει ο Δήμος Μπέκε.

Και ήρθε η σειρά της Μελίνας Ασλανίδου, που ανέβασε στο ρινγκ την Μαίρη Δούτση και την Νίκη Παππά. Μια γυναικεία μονομαχία, που είχε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Η Μελίνα Ασλανίδου, αφού δήλωσε ότι "Με ξάφνιασε η Μαίρη Δούτση. Ήταν μια άλλη" επέλεξε να συνεχίσει μαζί της.

Το τέταρτο ζευγάρι που ανέβηκε στο ρινγκ, ήταν ο Λούης Βλαχάκης και ο Παναγιώτης Βιντζηλαίος από την ομάδα του Μιχάλη/Stavento, που με τη ροκιά τους έσπασαν… το ρινγκ! "Έχεις δύσκολο έργο" είπε ο Αντώνης Ρέμος στον Μιχάλη/Staventoενώ έδειξε την προτίμησή του στον Λούη. Η Δέσποινα είπε ότι ο Λούης ήταν "αποκάλυψη" και ήρθε η Μελίνα για να ισορροπήσει την κατάσταση λέγοντας ότι της άρεσε ο Παναγιώτης. Ο Μιχάλης δήλωσε "υπερήφανος" που τόσο ο Παναγιώτης όσο και ο Λούης ήταν στην ομάδα του και στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόφασή του. Μαζί του θα συνεχίσει ο Παναγιώτης Βιντζηλαίος.

Και ήρθε πάλι η σειρά της Δέσποινας Βανδή, που ανέβασε στο ρινγκ τον Βασίλη Αξιώτη και την Μαρία Βλαχάβα για να ερμηνεύσουν MichaelJackson. Ένα ανατρεπτικό ζευγάρι, που ξεσήκωσε την Δέσποινα Βανδή από την θέση της. Οι υπόλοιποι τρεις coaches έγειραν προς τον Βασίλη Αξιώτη! Η Δέσποινα Βανδή, μετά από σκέψη ελάχιστων δευτερολέπτων, επέλεξε τον Βασίλη Αξιώτη.

Ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάστηκε για να αντιμετωπίσει το δεύτερο ζευγάρι του και την πιο sexy μονομαχία της βραδιάς, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Η ΚέλλυΠρωτόππαπα και η Νατάσσα Βενέτη ανέβηκαν στο ρινγκ και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους! Μια μονομαχία που έβαλε τον Αντώνη Ρέμο σε σκέψεις, όχι μόνο για την ερμηνεία τους αλλά και για το γεγονός ότι οι δύο τους είναι "κολλητές" φίλες! Τελικά, αφού… ίδρωσε επέλεξε την Νατάσσα Βενέτη, γιατί τον έπεισε περισσότερο η χροιά της φωνής της!

Αγγελική Ζήκα και Πάνος Τογκαρίδης ήρθαν για να δυσκολέψουν την Μελίνα Ασλανίδου. "Τρομερές φωνές, τρομερή ερμηνεία" είπε ο Μιχάλης/Staventoο οποίος, όμως, θα επέλεγε τον Πάνο. Αντίθετη άποψη είχε η Δέσποινα Βανδή, η οποία θα προτιμούσε την Αγγελική Ζήκα. "Μπράβο σου ρε μπαγάσα" είπε ο Αντώνης Ρέμος, και η Μελίνα λέγοντας "είναι δύσκολο βρε παιδί μου" αποφάσισε να συνεχίσει με την Αγγελική Ζήκα.

Το 1οBattle έκλεισε με την Αρετή Κοσμίδου και την Χριστίνα Μηλιού από την ομάδα του Μιχάλη/Stavento. "Φυσικό ταλέντο" χαρακτήρισε την Αρετή Κοσμίδου ο Αντώνης Ρέμος και εξαιρετική τραγουδίστρια την Χριστίνα Μηλιού. "Είμαι με την Αρετή καθαρά" είπε η Δέσποινα Βανδή, ενώ στο ίδιο κύμα ήταν και η Μελίνα Ασλανίδου. Ο Μιχάλης/Stavento δυσκολεύτηκε και ζήτησε time out για να μιλήσει με τον συνεργάτη του Δήμο Αναστασιάδη. Λίγα λεπτά μετά ανακοίνωσε ότι επέλεξε την Αρετή Κοσμίδου για να συνεχίσει μαζί του στα live του "TheVoice".

Συνοψίζοντας, να θυμάστε τα ονόματα που πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Σημειώστε τα, γιατί θα τα ακούσετε πολλές φορές…

Στα live θα δούμε: την Μαρία Έλενα Κυριάκου και τον Βασίλη Αξιώτη από το #teamvandi, τον Δήμο Μπέκε και τηνΝατάσσα Βενέτη από το #teamremos, την Μαίρη Δούτση και την Αγγελική Ζήκα από το #teamaslanidouκαι τουςΠαναγιώτη Βιντζηλαίο και Αρετή Κοσμίδου από το #teamstavento.