Survivor: Αποχώρησε από το νησί ο Στέλιος Χανταμπάκης

Τεταμένη η ατμόσφαιρα στο "στρατόπεδο" των Διασήμων - Φραστικό επεισόδιο Χρανιώτη με Παπαδοπούλου

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο παίκτης της ομάδας των Διασήμων που αποχώρησε σήμερα από το Survivor, καθώς στην ψηφοφορία του κοινού συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους από τον Κώστα Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Χρανιώτη, και έτσι αποχαιρετά το ριάλιτι.

“Όλα είναι καλά, είναι ένα παιχνίδι, προσπάθησα”, είπε μετά την ανακοίνωση της απόφασης του κοινού ο Στέλιος Χανταμπάκης, διαμηνύοντας ότι φεύγει με το κεφάλι “ψηλά, πάρα πολύ ψηλά”.

Όπως ανέφερε ακόμα, φεύγει χωρίς να έχει αφήσει κάτι ανοιχτό πίσω του (“ό,τι είχα να πω το είπα, ό,τι είχα να κάνω το έκανα”), και αισθάνεται πολύ γεμάτος.

Δήλωσε ακόμα ότι θα περιμένει τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του για να συναντηθούν εκτός παιχνιδιού, σημειώνοντας πως “εδώ πέρα γίναμε μία παρέα πολύ όμορφη”, ενώ ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για τα πάντα.

Όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού, αυτή ήταν η προτελευταία αποχώρηση προτού οι δύο ομάδες ενωθούν σε μία.

Εν τω μεταξύ, το κλίμα στην ομάδα των Διασήμων πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με τους καβγάδες να είναι όλο και πιο συχνοί, με επίκεντρο την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που με τη συμπεριφορά της ήρθε για μία ακόμα φορά σε σύγκρουση με τους συμπαίκτες της. Αρχικά με τον συνήθως ήρεμο Κώστα Κοκκινάκη, που όμως έγινε έξαλλος όταν η Ειρήνη αναφέρθηκε και πάλι στο γνωστό επεισόδιο με τις χαλασμένες καρύδες που τον κατηγορεί ότι της έδωσε, και αργότερα με τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος ενοχλημένος από τις ειρωνείες της την κάλεσε να “ελέγξει την παράνοιά της”, και της είπε: “Σταμάτα να νομίζεις ότι έχουμε έρθει όλοι και σε αντιμετωπίζουμε σαν μία μουρλή που έχει σκάσει από το διάστημα”.