“Είμαι διάσημος, πάρτε με από δω!”: Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει νέο ριάλιτι

Παρουσιαστής της εκπομπής, που περιλαμβάνει μία σειρά δοκιμασιών, θα είναι πιθανότατα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

To Survivor έχει... τρελάνει τα μηχανάκια της AGB, και η επιτυχία του τηλεπαιχνιδιού του ΣΚΑΪ φαίνεται πως ανοίγει την όρεξη και άλλων καναλιών για αντίστοιχες παραγωγές, με τον ΑΝΤ1 μάλιστα να είναι ήδη έτοιμος να εντάξει στο πρόγραμμά του ένα αντίστοιχο παιχνίδι.

Όπως αποκάλυψε στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 η Ελεάννα Τρυφίδου, πρόκειται για την ελληνική εκδοχή του ριάλιτι “I'm a Celebrity, Get Me Out of Here!”, το οποίο προβάλλεται με μεγάλη επιτυχίες σε πολλές χώρες του εξωτερικού, ενώ στη Βρετανία διανύει φέτος τον 14ο χρόνο του, καθώς έχει ξεκινήσει από το 2002.

Στο συγκεκριμένο ριάλιτι συμμετέχουν 12 celebrities, οι οποίοι υποβάλλονται σε μία σειρά από (καθόλου ευχάριστες) δοκιμασίες, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων κατσαρίδες, ακρίδες, αράχνες, φίδια, ακόμα και... κροκοδείλους!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δημοσιογράφος, κατά 99% παρουσιαστής της ελληνικής εκδοχής του ριάλιτι, που θα γυριστεί στη Νότια Αφρική, θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ κάποια από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τους 12 συμμετέχοντες είναι αυτά του Τρύφωνα Σαμαρά, της Μαίρης Συνατσάκη και του Κώστα Μαρτάκη.

Πάντως, όπως ανέφερε η Ελεάννα Τρυφίδου, οι σχετικές συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, τα ραντεβού συνεχίζονται και δεν υπάρχουν “σίγουρα” πρόσωπα.