Για τα “άχαρα” σημεία του The Voice, μιλά ο Γιώργος Λιάγκας

Πώς βλέπει ο παρουσιαστής του The Voice την μέχρι τώρα πορεία του παιχνιδιού;

Σε αυτό το σημείο στην συζήτηση μπαίνει και ο Γιώργος Λιάγκας.

“Εδώ ο ρόλος ήταν πολύ άκομψος. Είχα μια αγωνία για το αν μου ταιριάζει να είμαι με τις οικογένειες αλλά τελικά το έκανα”.

Πώς ήταν όμως η εμπειρία του ως τώρα;

“Όταν κάνανε διάλειμμα οι coach, εγώ έκανα ραδιόφωνο. Που σημαίνει ότι εγώ, καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων των blind auditions, δεν είχα έρθει καθόλου σ’ επαφή με τους coach. Όταν σας λέω καθόλου, καθόλου. Δηλαδή υπήρχαν μέρες που δε συναντιόμασταν γιατί ήταν αλλού το family room. Άρα λοιπόν, αυτοί οι 4 έφτιαξαν μια φοβερή σχέση μεταξύ τους, κάνανε πλάκα και εγώ ήμουνα με τους γονείς. Το να δημιουργήσεις μια σχέση με ανθρώπους που ήξερες, εντάξει, και το Ρέμο τον ξέρω, και τη Βανδή την ξέρω, τους άλλους δύο δεν τους ήξερα, τους γνώρισα. Αλλά ήταν άχαρο για μένα. Νομίζω ότι ok, το βρήκαμε, κι ότι στα battle θα το βρούμε ακόμα περισσότερο”.

Και ποιο ήταν το πιο άχαρο σημείο για τον Γιώργο Λιάγκα;

“Το ότι ερχόμουν σε επαφή με ανθρώπους άγνωστους, που ουσιαστικά μου έριχναν το βάρος του συναισθήματός τους για το αν ο άνθρωπός τους που είχε τα όνειρα και τη φωνή και τα λοιπά και τα λοιπά, θα μπει σ’ ένα talent show, ή δε θα μπει. Ξέρεις, και για μένα... πρωτόγνωρο αυτό το πράγμα, έτσι; Γοητευτικό, ωραίο. Αλλά πρωτόγνωρο. Κι εγώ δεν ήξερα πώς να το χειριστώ. Σε όλες τις περιπτώσεις που δε γύρισε κανένας από τους 4, αισθάνθηκα πάρα πολύ αμήχανα. Δηλαδή αισθάνθηκα κάποια στιγμή να ντρέπομαι εγώ για τον Antenna, ή για τους 4 coach. Γιατί οι ίδιοι δεν τους έβλεπαν τους coach, και έβγαζαν όλη την πίκρα τους σε μένα”.

Πώς απολαμβάνει λοιπόν το The Voice ως τώρα;

“Προς το παρόν το Voice είναι για μένα μία πολύ ωραία ανάπαυλα απ’ το πρωινό”, μάς λέει ο Γιώργος Λιάγκας. “Δηλαδή δε μου φαίνεται ότι πάω κι εργάζομαι εκεί. Είναι όπως είπε κι ο Ρέμος ότι είναι πενταήμερη παιδική χαρά, εγώ αισθάνομαι ότι πάμε και κάνουμε έτσι την πλάκα μας όλοι μαζί, το χαιρόμαστε. Είναι χαρά όλο αυτό το πράγμα. Όταν δηλαδή ξέρω ότι έχω γύρισμα το The Voice, λέω «α, σήμερα τ’ απόγευμα έχω και γύρισμα το The Voice». Ή τώρα στα live, με μεγάλη αγωνία”.

Στο The Voice 2 θα είναι και πάλι παρουσιαστής;

“Εάν το team είναι το ίδιο, δηλαδή είναι οι 4 coach ίδιοι, θα μου κακοφανεί να μου πει ο Antenna «δε θέλουμε να είσαι εσύ παρουσιαστής». Θα ήθελα σαφώς να είμαι”, απαντά.