Sorry I’m Greek: Ανατρεπτική κωμωδία με τον Λάκη Λαζόπουλο

Από τις 24 Οκτωβρίου 2013, ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Λάκης Λαζόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου «Βρετάνια», υποδυόμενος τον κουρασμένο τσολιά.

Μέσα από την παράσταση “Sorry I'm Greek” θα μιλήσει για την Ελλάδα που σέρνει τα βήματά της μέσα στην Ιστορία, θα δώσει τον λόγο όχι μόνο σε πρόσωπα της ελληνικής κοινωνίας που η κρίση άλλαξε άρδην τις ζωές τους, αλλά και σε όσους πραγματικά έφταιξαν.

Η παράσταση, φιλοδοξεί να είναι μια σαφής απάντηση σε όσους αμφισβητούν τους Έλληνες και η φωνή της “λαϊκής τιμωρίας” θα ακουστεί με το αστείρευτο χιούμορ του Λάκη Λαζόπουλου (δικά του κείμενα και σκηνοθεσία).

Τον οποίο πλαισιώνουν οι: Ελένη Βλαχοπούλου, Σωτήρης Βενέτης, Φαίδων Κεφαλέας, Νικόλας Μπράβος, Γιώργος Ρουστέμης, Γιώτα Τσίτσου, και οι μουσικοί: Βασίλης Παναγιωτόπουλος (πιάνο), Ντίνος Χατζόπουλος (κιθάρα) και Σταύρος Δεριζιώτης (μπουζούκι).

Τα σκηνικά είναι του Γιώργου Γαβαλά, τα κοστούμια των Σοφίας Ζούμπερη και Δάφνης Ηλιοπούλου, οι χορογραφίες της Φρόσως Κορρού και οι φωτισμοί της Ελευθερίας Ντεκώ. Σημειώστε, τέλος, και μια καινοτομία που πάντα ζηλεύαμε από τα θέατρα του εξωτερικού, την εισαγωγή στο πρόγραμμα και μεσημεριανής παράστασης, κάθε Κυριακή στις 3.30 μ.μ.

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει από το tickethour.com.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ Κάθε Τετάρτη στις 19.15 (Ζώνη Α΄ 20 € - Ζώνη Β΄ 17 €), κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00 (Ζώνη Α΄ 20 € - Ζώνη Β΄ 17 €), τα Σάββατα και τις γιορτές στις 21.00 (Ζώνη Α΄ 22 € - Ζώνη Β΄ 20 €), Κυριακή μεσημέρι στις 3.30 (λαϊκή – γενική είσοδος 15€) και Κυριακή απόγευμα στις 19.15 (Ζώνη Α΄ 20 € - Ζώνη Β΄ 17 €)

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου