Go! Όπως λέμε… συνδυασμός των μορφών τέχνης & τεχνολογίας

Το Go! συνδυάζει σύγχρονες μορφές τέχνης και τεχνολογίας, από θέατρο, video art και ηλεκτρονική ως live μουσική, φωτογραφία και εικαστική σκηνογραφία.

Το ραντεβού δίνεται κάθε Τετάρτη στον εκθεσιακό χώρο του CAMP! στο κέντρο της Αθήνας και διαδραματίζεται ανάμεσα σε 4 καλλιτέχνες που βρίσκονται άνεργοι εν μέσω κρίσης.

Η τελματώδης κατάσταση στην οποία έχουν επέλθει προβάλλεται με χιούμορ και ευρηματικότητα, ενώ η λέξη “go” λειτουργεί ως έναυσμα και γίνεται ο καταλύτης ανατρέποντας την πορεία των χαρακτήρων.
Η θεατρική ομάδα Συν Αθηνά, αυτή τη φορά πειραματίζεται και συνδυάζει το κλασικό θέατρο μέσα από καινούργιες φόρμες και στυλ. Η πλούσια γνώση και εμπειρία από την αρχαία τραγωδία, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τις μοντέρνες θεατρικές παραστάσεις αλλά και την περιθωριακή κουλτούρα αποτελούν τη βάση την οποία η ομάδα χρησιμοποιεί επιτυχώς εδώ και 13 χρόνια.


Το GO! ακολουθεί τη σκηνοθετική γραμμή του live art theatre – ζωντανού θεάτρου, όπου οι ηθοποιοί δανείζονται τις φιγούρες της ιστορίας και με δεξιοτεχνία εναλλάσσουν τους ρόλους τους, οδηγώντας και παρασύροντας τους θεατές στο μαγικό κόσμο του θεάτρου.

Ο στόχος της παράστασης είναι να διασκεδάσει και να απενοχοποιήσει από τα δυνατά συναισθήματα που μπορεί να έχει ο άνθρωπος σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται.

Ραντεβού στο Camp, κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21:30

(Ευπόλιδος 4, Αθήνα)