Νέες αφορμές για θέατρο στην πόλη

Η θεατρική σεζόν συνεχίζεται με πλήθος νέων παραστάσεων

Κρατάμε σημειώσεις:

Τα Χάρτινα Πουλιά έκαναν πρεμιέρα στις 21/3 με μια μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στην ποίηση του Τάσου Λειβαδίτη. (Πολυχώρος Τέχνης Αλεξάνδρεια: Σπάρτης 14, Πλ. Αμερικής)

Πρεμιέρα και στο Θέατρο Αλκμήνη (Αλκμήνης 12, Πετράλωνα) με την παράσταση “Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον”, μια κωμωδία του Ευάγγελου Σαμιώτη.

Στο Εθνικό (Αγ. Κωνσταντίνου 22, Αθήνα) ανεβαίνει στις 27/3 η παράσταση “Θεατές”, ένα κοινωνικό έργο του Μάριου Ποντίκα με πρωταγωνιστές τους: Στ. Γουλιώτη, Ν. Παπαγιάννη, Άλκ. Πουλοπούλου και Ν. Ψαρρά.

Η μαύρη κωμωδία Bedtime Stories, ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα στο θέατρο Eliart (Κων/πόλεως 127, Βοτανικός) με έντεκα μονολόγους με κεντρικό άξονα το σεξ.

Όσο για το Θέατρο του Νέου Κόσμου (Αντισθένους 7 & Θαρύπου, Ν. Κόσμος), μας περιμένει με το δραματοποιημένο διήγημα “Η Άλλη” της Ιωάννας Καρυστιάνη.

“Χριστούγεννα που να πάρει! Η γιαγιά είναι κάτω απ' το τραπέζι”: Η κωμωδία του Pierre Notte ξεκίνησε στις 22/3 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος).

Sold out παραγωγή αναμένεται να είναι σαφώς οι “Δαίμονες”, η ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση που ξεκίνησαν στο Θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, Αθήνα).