Πράματα και Θάματα: Η πολιτική σάτιρα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Ο θαυματοποιός Γιάννης Ζουγανέλης παρουσιάζει μια αντεργκράουντ πολιτική σάτιρα βασισμένη σε μια πιο αληθινή απ’ τις πραγματικές ιστορίες που μας λένε στις ειδήσεις...

Πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της σεζόν, με ονόματα-θρύλους να εμφανίζονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αλλά και ένα έξυπνο σενάριο που δίνει μια νέα διάσταση στην σάτιρα και μας αφιερώνει ένα βράδυ γεμάτο με σπουδαίες ερμηνείες και έξυπνο χιούμορ.

H υπόθεση βασίζεται σε έναν θαυματοποιό (τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Ζουγανέλης). Κατά τη διάρκεια του έργου θα δούμε να εκτυλίσσεται ζωντανά μια αντεργκράουντ πολιτική σάτιρα βασισμένη σε μία πιο αληθινή απ’ τις πραγματικές ιστορίες που ακούμε συνήθως στις ειδήσεις.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα συναντήσουμε τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Γιάννη Ζουγανέλη μαζί με τους Λευτέρη Ελευθερίου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Νάντια Κοντογεώργη (που αυτό το διάστημα την βλέπουμε στο νέο ξεκαρδιστικό σήριαλ του Μega «Κάτω Παρτάλι»)καθώς και τον Γιάννη Μπισμπικόπουλο.

Παράλληλα, ο Θοδωρής Αθερίδης πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα και στην κινηματογραφική ταινία «Με χωρίς Γυναίκες», ένα road movie με γυρίσματα σε περιοχές όπως ο Πύργος, η Κυλλήνη και τα Φιλιατρά.

Η πρεμιέρα έγινε στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ το παρών έδωσαν λαμπερές προσωπικότητες από κάθε τομέα, από τους οποίους ξεχώρισαν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Δημήτρης Μακαλιάς, Κωνσταντής Σπυρόπουλος, Ελμίνα Κοπελούζου, Τζόϋς Ευείδη, Ρένια Λουϊζίδου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Ορφέας Αυγουστίδης.

Παραστάσεις: Τετάρτη 20:00, Πέμπτη 21:00, Παρασκευή 21:00 (λαϊκή), Σάββατο 18:00 (λαϊκή), 21:00, Κυριακή 18:00, 21:00.

Γενική είσοδος: 20 ευρώ

Μικρό Παλλάς, Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου, Τηλέφωνο: 210 3210025