Ήρθαν νέες, εκλεκτές ποικιλίες Nespresso

Κάθε χρόνο η Nespresso λανσάρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα τις Εκλεκτές Ποικιλίες Variations, ποικιλίες καφέ espresso με απολαυστικά αρώματα, όπως βανίλια, κάστανο, φουντούκι, καρύδα κ.ά.

Οι Variations με αρώματα βανίλιας, μαύρης σοκολάτας και καραμέλας που αγαπήθηκαν περισσότερο από όλες από τα μέλη του Nespresso Club εντάσσονται πλέον
στη μόνιμη σειρά Εκλεκτών Ποικιλιών Nespresso.

Έτσι, οι ποικιλίες Vanilio, Ciocattino, Caramelito, οι οποίες συνδυάζουν απολαυστικά φυσικά αρώματα με τη βελούδινη αίσθηση της εκλεκτής ποικιλίας Livanto θα είναι διαθέσιμες από τις 10 Ιουνίου.

Vanilio

Μια ισορροπημένη αρμονία ανάμεσα στα πλούσια και βελούδινα αρώματα της βανίλιας και στη γλυκιά γεύση της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto. Ένα χαρμάνι που διακρίνεται για τη μεστή γεύση του, την απαλή κι εκλεπτυσμένη αίσθηση που αφήνει στον ουρανίσκο.

Ciocattino
Νότες μαύρης και πικρής σοκολάτας συναντούν τις νότες καραμέλας και καβουρδίσματος της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto. Ένας πλούσιος συνδυασμός που ξυπνά στη μνήμη τα "καρέ" μαύρης σοκολάτας.

Caramelito
Οι γλυκές γεύσεις της καραμέλας απαλύνουν τις νότες καβουρδισμένου της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto. Ένα κομψό, γκουρμέ πάντρεμα που θυμίζει την κρεμώδη αίσθηση της μαλακής καραμέλας toffee.