Λίγα 24ωρα πριν από το τρίτο Massive Story

Ελάχιστα 24ωρα μας χωρίζουν πλέον από το τρίτο κατά σειρά Massive Story, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι το μεγαλύτερο και  το πιο εντυπωσιακό μέχρι σήμερα.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το Gotham City Stage θα ανοίξει τις πύλες του και θα υποδεχτεί την επιτυχημένη διοργάνωση Massive Story, στην οποία αυτή τη φορά θα φιλοξενηθεί ο 18αχρονος dj Julian Jordan.

Ο νεαρός και ταλαντούχος dj και παραγωγός από την Ολλανδία, ανερχόμενος στο είδος του , που είναι η Progressive House μουσική και γνωστός εδώ στην Ελλάδα από τη συνεργασία του με το Martin Garrix στο κομμάτι BFAM, θα κάνει μια εμφάνιση που θα συζητηθεί για καιρό.

Τα βασικά συστατικά του event όπως τα ποικίλα εφέ, τα ακούσματα της deep house, της electro, της RnB και της trap μουσικής, αλλά και η οργάνωση του χώρου, σε συνδυασμό με τη μοναδική εμφάνιση του Julian Jordan, θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις, ακόμα και στους πιο απαιτητικούς. 

Το Gotham City Stage βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο «Agora», Λεωφόρος Κηφισίας 10, Μαρούσι

Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ με δύο ποτά για τα πρώτα 500 εισιτήρια και στη συνέχεια 10 ευρώ με ένα ποτό. Οι τιμές στο μπαρ είναι 5 ευρώ το ποτό, 3 ευρώ η μπύρα και 2 ευρώ το σφηνάκι. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Massive Story θα βρείτε στην επίσημη σελίδα στο Facebook, ενώ πληροφορίες για το event του Σαββάτου θα βρείτε εδώ