Ένα απολαυστικό ποτό φέρνει τους φίλους μαζί!

Με τα media να έχουν κατακλυστεί από τις εικόνες και τα βασικά χαρακτηριστικά του Λονδρέζικου ποτού Pimm's, αλλά και του κόκκινου, διώροφου χαρακτηριστικού λεωφορείου να έχουν φυσήξει στην Αθήνα έναν αέρα Ευρωπαϊκό και αισιόδοξο, το Pimm's τελικά κατάφερε κάτι παραπάνω από το να γίνει αγαπητό (και) στο ελληνικό κοινό.

Το Pimm's O' Clock bus, είναι η καλύτερη αφορμή για να ξαναβρεθείτε με τους φίλους σας. Φέρνει μαζί του τη στιγμή όπου οι φίλοι συγκεντρώνονται, τα παρατούν όλα και θυμούνται κάτι που ίσως να είχε καιρό να τους περάσει από το μυαλό: Να αφιερώσουν χρόνο ο ένας στον άλλο.

Γιατί μπορεί αυτός να ήταν ο σκοπός του Pimm's. Να “φωνάζει” It's Pimm's O' Clock και όλα να σταματούν. Να ξεκινούν οι μουσικές και τα δροσερά cocktails, να γινόμαστε όλοι ένα σε μια “σπείρα φιλίας” που όμοιά της δεν θα έχουμε ξανασυναντήσει, να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα, να κάνουμε ένα break στη μονοτονία.

Σίγουρα ωστόσο, η θεωρία από την πράξη διαφέρει πολύ. Είχα όμως την ευκαιρία να βιώσω από κοντά τι θα πει “βρίσκομαι δίπλα στο Pimm's O' Clock bus, στο κέντρο της πόλης, μετά από τη δουλειά”. Μπορώ πλέον να παραδεχτώ πως το Pimm’s θα πετύχει το σκοπό του.

Γιατί το να χορεύεις σε μια πλατεία ανάμεσα σε αγνώστους ποτέ δεν ήταν εύκολο και γιατί μόνο στην ιδέα πίστευες πως δεν θα το κάνεις ποτέ.

Αλλά αυτό είναι το Pimm's μια παράδοση της Αγγλίας που μετρά πολλά χρόνια πίσω στο χρόνο! Ήρθε για πρώτη φορά και στην Ελλάδα για να μας κάνει να αναζητήσουμε αυτό το αίσθημα φιλίας, να εξωτερικεύσουμε μια σπάνια παρεΐστικη διάθεση, να μαζευτούμε όλοι γύρω από μια κανάτα Pimm's και όλα αυτά ενώ απολαμβάνουμε βόλτες στην αγαπημένη μας Αθήνα!

Πως;

Μα φυσικά μέσα σε ένα χαρούμενο λεωφορείο που ήρθε από το Λονδίνο ακριβώς γι' αυτόν τον σκοπό: Να μας βοηθήσει να ξαναβρούμε τους φίλους μας στα αγαπημένα μας στέκια της πόλης.

Έναν σκοπό που όχι απλώς τον πέτυχε αλλά που ήδη μας έχει παρακινήσει να αναζητάμε την επόμενη εμφάνιση του Pimm's O' Clock bus.

Γιατί;

Μα επειδή όταν εμφανιστεί σημαίνει ότι είναι Pimm’s O’ Clock και όλα σταματούν!

Μπορείτε να μάθετε πόσο καλοί φίλοι είστε, μέσα από τα test φιλίας που θα σας κάνουν!

Για να είσαστε από τους πρώτους που θα ανεβούν στο πρώτο Λεωφορείο για φίλους,

Να δοκιμάσετε Pimm's Fizz και να διεκδικήσετε ένα ταξίδι στο Λονδίνο με 2 από τους φίλους σας.

Που;

Διαδρομή Ημερομηνία Ώρες

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο 7 μ.μ. – 10 μ.μ.

Κέντρο Αθήνας 17 Μαΐου - 1 Ιουνίου

Βόρεια Προάστια Αθήνας 7 Ιουνίου – 23 Ιουνίου

Θεσσαλονίκη 28, 29 Ιουνίου & 5, 6 Ιουλίου

Νότια Προάστια Αθήνας 12 - 27 Ιουλίου

Και αν ακόμα δεν καταλάβατε τι είναι το Pimm's, πατήστε εδώ για να μάθετε τα πάντα για αυτό