Οι καλύτεροι τατουατζήδες στο 1ο Athens Tattoo Expo

Στις 26 και 27 Νοεμβρίου, στον πολυμορφικό χώρο Προορισμός Παπαστράτος, στον Πειραιά

Εξήντα από τους καλύτερους καλλιτέχνες της δερματοστιξίας στην Ελλάδα έχουν ήδη διαπιστευτεί και ετοιμάζουν τα μηχανάκια τους για αναδείξουν την τέχνη τους και να αποτυπώσουν την έμπνευση και τη φαντασία τους πάνω σε ανθρώπινο καμβά. 

Το  1ο Athens Tattoo Expo θα γίνει στις 26 & 27 Νοεμβρίου στον πολυμορφικό χώρο Προορισμός Παπαστράτος στον Πειραιά, θα είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για επαγγελματίες και η είσοδος για το κοινό στοιχίζει 10ευρώ (ημερήσιο εισητήριο). 

Το διαγωνιστικό κομμάτι θα κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο και τις δύο μέρες με τα βραβεία "Best Of Day" και θα κορυφωθεί την Κυριακή με το βραβείο “Best Of Show”.

Οι κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνίζονται οι tattoo artists:

Best Black & Grey

Best Colour Neo trad

Best Dottism

Best Of show

Best Realistic

Best Geometry

Best Japanese

Best Old School

Best Tribal

Greek Artists
Antreas, Peppes, Anna, Galiropoulos, Vikolas, Kiriakos, Captain, Otheser, Mr French, Destroyer, Tam, Teo, Jenio, Pante lee, Kostas, Amok, Alex, Natalie Nox, Liao, Dr pepper, Vasso, Tolis, Sofia, Milo, Marios, live2, Dane, Yorg, Tassos, Sotja, Betty, Moral, Chris, Aber, Siemor, Ozone, Chatzis, Nikos Katsoulis, Kostas, Ant one, Silbo, Proki, Ovi, Ilias, Raiden, Eliot, Lazaros, Aggelos, Sake, Rosa, Dask, Cris, Ifigenia, Sakis, Takis, Uncle Paul, Panos, Dimitris

Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μία σειρά από happenings όπως Skate & bike shows, εναέρια ακροβατικά, και shows με street dancers. 

Στο πλαίσιο της έκθεσης του Athens Tattoo Εxpo θα λειτουργούν περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, gadjets, αερογραφίες, μόνιμο μακιγιάζ και έκθεση μηχανών.