Με μία σειρά εργαστηρίων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής για παιδιά, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Νοεμβρίου στη Β΄ και Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, συνεχίζεται η επιτυχημένη δράση «Τα Παιδιά στην Κουζίνα», στο πλαίσιο του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Στους βασικότερους στόχους του project παραμένει η προσέγγιση της υγιεινής διατροφής μέσα από ένα διαδραστικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο για παιδιά δημοτικού, υπό την καθοδήγηση έμπειρων ειδικών της γαστρονομίας και της διατροφολογίας. Τα παιδιά μέσα από ένα δίωρο workshop έρχονται σε άμεση επαφή με τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, δημιουργώντας συνταγές με τις πρώτες ύλες που τους δίνονται.
Στο επίκεντρο των φετινών δράσεων βρίσκονται οι γεύσεις της Θεσσαλονίκης. Για το λόγο αυτό σε δημοτικά σχολεία της Β’ και Γ’ Κοινότητας, επαγγελματίες σεφ και αρτοποιοί θα παρασκευάσουν παρέα με τους μαθητές το Κουλούρι Θεσσαλονίκης.
Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ