Επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου και πλήρους προγράμματος με αντικείμενο τα αποστάγματα, η Genius in Gastronomy παρουσιάζει το “The High Art & Science of Spirits Course” ,ένα πρόγραμμα προσανατολισμένο στην παροχή των ουσιαστικών και απαραίτητων γνώσεων που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας των bars, της εστίασης καθώς και του F&B management.
Πέρα από την πλήρη θεωρητική κατάρτιση, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος πραγματοποιούνται γευσιγνωσίες με μια σειρά σπουδαίων και συχνά σπάνιων αποσταγμάτων.
Εισηγητές στο “The High Art & Science of Spirits Course” θα είναι οι: Γιώργος Λούκας, Σίμος Γεωργόπουλος και Πέτρος Χαριζόπουλος, ενώ με την ολοκλήρωσή του θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Ημερομηνία: Δευτέρα 6, Τρίτη 7, Τετάρτη 8 & Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014
Τόπος διεξαγωγής: The Blue Cup- School of coffee, Σαλαμίνος 8 & Λυκούργου 3- Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη
Ώρες σεμιναρίου: 10.30 πμ- 16.30
Κόστος συμμετοχής: 450,00 € / άτομο
* Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην ποτοποιία - οινοποιείο Μπαμπατζίμ.
Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 (13.00 – 20.00) και στα e-mail:[email protected], [email protected].