Athens Holiday Park έρχεται στην Παιανία

Τα  σχολεία τελειώνουν και έφτασε η ώρα για διασκέδαση, άθληση και παιχνίδι!

Μια τεράστια παιχνιδοχώρα με πάνω από 40 πρωτότυπα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, με κύριο άξονα, φέτος, τις αθλητικές και ψυχαγωγικές δράσεις, με μεγάλη ποικιλία αθλημάτων για όλες τις ηλικίες, αλλά και όλα τα «παραδοσιακά» παιχνίδια καθώς και ένα απολαυστικό Relax area!

Το Athens Holiday Park είναι το μοναδικό, στεγασμένο (indoor) "καλοκαιρινό" Πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, έκτασης 13.000 τ.μ. και ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 7 Ιουνίου στο M.E.C. Παιανίας.

Μέσα στο "Athens Holiday Park" δεν μας απασχολεί αν έξω η θερμοκρασία και η καλοκαιρινή ζέστη «χτυπούν κόκκινο». Γιατί το Athens Holiday Park είναι στεγασμένο και πλήρως κλιματιζόμενο, εξασφαλίζοντας ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες στους επισκέπτες του και προσφέροντας προστασία  απέναντι στους κινδύνους από την έκθεση στον ήλιο. Με τις πλήρως φυλασσόμενες εισόδους και εξόδους, τα ελεγμένα και πιστοποιημένα παιχνίδια από τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης TUV HELLAS (TUVNORD), το έμπειρο, εκπαιδευμένο προσωπικό και την πολυετή  εμπειρία των επιχειρήσεων Λούνα Παρκ "Τα Αηδονάκια", το Athens Holiday Park, είναι το ιδανικό περιβάλλον για ατελείωτο και απόλυτα ασφαλές παιχνίδι.

Διασκεδάστε στο FUN AREA με 20 παιχνίδια, κλασικά και δράσης! Mega παιδότοπος, wipe οut, carousel, ποδήλατα νερού, super cross, διαστημόπλοιο, super και mini slide τραινάκι, συγκρουόμενα, στίβος μάχης, σκοποβολή, ψάρεμα, ιππόδρομος, baby Kart, pedal boats και πολλά, πολλά άλλα σας περιμένουν για ....βουτιές στο παιχνίδι.

Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

7 Ιουνίου -  7 Σεπτεμβρίου

1η επίσκεψη: 10 ευρώ για παιδιά, 5 ευρώ για γονείς

2η επίσκεψη 50%, 3η επίσκεψη ΔΩΡΕΑΝ