Ξεκινάει το clubbing στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Οι λάτρεις του clubbing και φέτος θα χορέψουν στην παραλιακή και τα openings ήδη συνεχίζονται το ένα μετά το άλλο.

Την αρχή έκανε το “Ακρωτήρι” στις αρχές Απριλίου, ενώ σύντομα περιμένουμε και την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν για το “Island” της Βάρκιζας το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 8 Μαΐου.

Το “Balux” φέτος θα παρουσιάζεται ενωμένο με την πισίνα, ενώ και το mainstream clubbing θα έχει την τιμητική του.

Το “Cataralla” της Γλυφάδας θα παρουσιάζεται ως “Mansion”, το “Akanthus” θα λειτουργεί διευρυμένη πρωινή λειτουργία ως beach bar και θα μετακομίσει στον χώρο του “Ble” στον Άλιμο, ενώ λίγο πιο δίπλα, στο πρώην “Cabanna”, ετοιμάζεται να ανοίξει το “Nalu” που πάνω στην θάλασσα θα σερβίρει καφέ, ποτό και φαγητό.

Η ομάδα του Dream City φέτος παρουσιάζει ένα all day και all night concept που θα στεγάζεται στον χώρο του “South Coast” της Βούλας, ενώ δεν θα απουσιάζουν και οι προτάσεις για τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής οι οποίοι θα βρίσκουν νυχτερινό καταφύγιο στο “Sideradiko Summer” το “Απλά Ελληνικά”, το “Derti Street Bar” και το “Ammos Beach Bar” φέτος θα συστήνεται ως “Άσπρο Πιάτο”.

Όσο για τους λάτρεις της dance, θα δίνουν τα δικά τους ραντεβού στο “Bolivar” στον Άλιμο από τέλη Μαΐου και μάλιστα με μια σειρά από ενδιαφέροντα guest dj sets από διάσημα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής.

Σύντομα θα έχουμε και νεότερα openings από το μέτωπο της παραλιακής.