Scooter Festival έρχεται στην Τεχνόπολη

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το ScooterFestival ανοίγει τις πόρτες του σε κοινό και εκθέτες.

Το επιτυχημένο Festival  θα γίνει και πάλι στο κέντρο της Αθήνας και αποτελεί ένα θέαμα που διαρκεί 4 ολόκληρες ημέρες, θέλοντας να δώσει στον επισκέπτη κάτι πολύ πιο ολοκληρωμένο και ανθρώπινο από τις στερεότυπες εκθέσεις που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Στο Scooter Μoto Festival, ο επισκέπτης συμμετέχει σε πολλές διαφορετικές δράσεις που συμβαίνουν και παράλληλα, συζητάει, χαζεύει, ή ακούει ζωντανή μουσική.
 
H καλύτερη περίοδος για να επικοινωνήσει κανείς με το αγοραστικό κοινό της μοτοσικλέτας  είναι η Άνοιξη, λίγο πριν ξεκινήσει η κύρια περίοδος αγοράς του δικύκλου. Η ανάγκη του κόσμου για το δίκυκλο εξακολουθεί να είναι μεγάλη, πράγμα που φάνηκε πεντακάθαρα και από την συμμετοχή του στα δύο προηγούμενα Scooter festival.
 
Φέτος, θα δούμε ακόμα περισσότερα scooter αλλά και ακόμα περισσότερες μοτοσικλέτες, μιας και το 2014 βρίσκει τις περισσότερες εταιρείες με νέα και πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα. Το κοινό, μπορεί να παρακολουθήσει μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο, όπως τις προβολές περίπου 10 ταινιών μεγάλου μήκους με θέμα την μοτοσικλέτα, θεματική έκθεση σύγχρονων μοτοσικλετών με Vintage design, Ηλεκτροκίνηση, Σεμινάρια Τεχνικής και Ασφαλούς οδήγησης και πολλές ακόμα μικρές και μεγάλες εκπλήξεις. Για φέτος, ο χώρος θα διαθέτει μόνιμο stage 120 τ. μ. με πλήρη εξοπλισμό, με τις εταιρείες να παρουσιάζουν show και παρουσιάσεις νέων μοντέλων, διάρκειας 1 ώρας, καθημερινά.
 
Ώρες λειτουργίας :
Παρασκευή 4 Απριλίου: 16:00-21:00
Σάββατο 5 Απριλίου: 11:00-21:00
Κυριακή 6 Απριλίου: 11:00-21:00
Δευτέρα 7 Απριλίου: 16:00-21:00